bkroy Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Witam, tak jak w temacie, szukam oprogramowanie (Biosu) czy jak to się tam nazywa do mojej wypalarki - PHILIPS 1610A (1600 series)! Philips to co szukam nazywa chyba FLASH TOOL Aha, szukam tego dla Win Xp, do dla 98 mam tyle że nie mogę pod XP zainstalować :(((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Nie wiem ale mam dla Ciebie info o tricku jaki sam odkryłem: Otwórz szufladkę i przytrzymaj przycisk zamykajacy/otwierajacy nagryware. Po jakichś 2 sekundach zacznie się zamykać, Podczas zamykania puść przycisk. Obserwuj diode WRITING ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkroy Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 A dodasz jakiś opis działania tego tricku ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 No właśnie tu jest problem co ten trick robi :lol: ;] Ja go odkryłem, niech go inni opiszą(jak Ameryke). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...