turzol Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Mam nadzieje ze wiecie ktora to mycha...Mam problem bo musze ja rozebrac poniewaz scroll mi sie zabrudzil i bardzo ciezko sie nim kreci...Nie widze innego sposobu na wyczyszczenie wiec musze rozebrac i dostac sie do srodka tylko nie widze zadnych srubek.... Ktos moze ma doswiadczenia z ta mycha :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Pewnie pod jakąś nalepka. W moim IntelliMouse PS/2, przy końcu myszki, pod spodem, jest taka gumowa poprzeczna podpórka/nóżka/podstawka. Trzeba ją odkleić, jedyna śrubka jest pod spodem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 W wielu mychach śrubki są umieszczone pod ślizgami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 ŚLIZG - o to właśnie mi chodziło :!: Thx Dijkstra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Dzieki za rady, srubki tak jak napisalisce byly umieszczone pod slizgami. Odkrecilem myche i doznalem szoku. Tyle syfu sie nazbieralo przez te prawie 5 lat ze nie macie pojecia :lol: Przeczyscilem wszystko pieknie i psiknalem WD40 na laczeniach scrolla i po skreceniu wszyskiego drugi raz doznalem szoku - scroll chodzi jak nowy :twisted: baaa nawet mam wrazenie ze lepiej niz nowka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...