cezar.I Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 chcę sobie założyć Neostradę a mam Windowsa XP profesjonal ( ze Lwowa ) słyszałem iż policja w jakiś sposób może go namieżyć więc nie wiem (głupie pytanie :) ) kupować więc nasz rodzimy polski orginalny . Po ostatnich akcjach policji w talewizji nie wiem czy to nie prawda że w jakiś sposun wysyła on sygnał gdzie jest wersja nie leg.... co z tym fantem zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Tak, wysyła on twoje imie i nazwisko, date urodzenia, pesel, miejsce zamieszkania i wszystkie dane twojej rodziny. Nie ma wysyłania zadnych sygnałów a cała ta akcja policji to sciema. : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar.I Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 ściema ok ale dlaczego czy jest możliwość aby system sam wysyłał sygnały do producenta bez naszej wiedzy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Możliwośc jest, ale co z tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 OT miope - kolejny do kolekcji :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Phi, dawno mam. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...