eMTi3 Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 witam poraz pierwszy :) mam zamiar wpakowac kompa do kartonu i troche go zmodować co wy nato ??? moze jakies rady albo pomysły albo ktoś juz tak robił ? pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf_ Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 było - albo tutaj albo na moded-kompz.net 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=44065 Na zachęte. I powodzenia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Na zachęte. I powodzenia ;]Szydziszże, gołąb na kasety? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Gdzieżby. Pokazuje tylko, że nie był pierwszy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 To okrutne z twojej strony :> 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 ja kiedys wpakowalem kompa do pudelka od butow Nike fajnie wygladal taki NikePC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 ej Dijkstra mi chodzi o wpakowanie całego kompa anie cd-romu i dysku !! :) własnie jestem na etapie wycinania dziur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...