Skocz do zawartości
zwierz

Creative I-Trigue 2.1 3300

Rekomendowane odpowiedzi

http://pl.europe.creative.com/products/pro...ct.asp?prod=414 czy oplaca sie za te pieniadze?? Raczej slucham muzyki i czasami obejrze jakis film.

Nic konkretnego na forum nieznalazlem o tych glosnikach. Czy moze ktos ma takie cos?? Prosil bym o jakas recenzje.

Pozdro!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz SoundStorma wypadało by wykorzystac sorround 5.1 i EAX w grach ! na 5.1 kup sobie Inspire 5100 lub 5300 pozdrawiam

Tylko mi by sie przydal mocny bas a w 5.1 za ta cene super basu nieosiagne. Znacie moze jakis sklep w Wawie gdzie mzna bylo by odsluchac te glosniczki??

Pozdro!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz SoundStorma wypadało by wykorzystac sorround 5.1 i EAX w grach ! na 5.1 kup sobie Inspire 5100 lub 5300 pozdrawiam

Tylko mi by sie przydal mocny bas a w 5.1 za ta cene super basu nieosiagne. Znacie moze jakis sklep w Wawie gdzie mzna bylo by odsluchac te glosniczki??

Pozdro!!

W MediaMark na ostobramskiej są te głośniczki o których piszesz wstawione i można je włączyć na życzenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe ale ten bas z intrigue tez nie jest za mocny ;) jesli cie ograniczaja finanse do 100 € to dla creativa tylko amatorsko robiony sprzet jest alternatywa np taki sub - tutaj

a jesli masz kaske i chcesz widziec roznice to creative za 1500zl a jak juz chcesz miec naprawde swietny dzwiek 5,1 z moca rms 500w to logitech z680 ale to 2,3tys :(

oczywiscie zawsze mozna pokombinowac w kolumnami /zestawami do home cinema a tu polecac mozna z tanich tonsil albo zach yamaha ;) itd jest tego mnostwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sub 25 W to nie tak malo

napewno bylbys mile zaskoczony

sub w moich labtecach ma 15 W i bardzo milo dziala:) do filmikow, gier i do niezaglosnej muzyczki w sam raz

jak chce glosno to mam dwie kolumny ze 100 watowymi niskotonowcami :twisted: :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no 25 to moze 2 razy to co ja mam ale tez nie jestto za duzo ;) a jka kolega lubi muze no to raczej cos kolo 100 150-w by go zadowolilo

No to dawajcie jakies linki z czyms lepszym do 500zl.

P.S. Sam raczej nic niezrobie tzn. niewykonam skrzyni pod subwoofer itp.Ewentualnie dajcie mi nazwy samych glosnikow(wzmacniacz tez raczej bedzie potrzebny),a ja dam to znajomemu ktory mi to wykona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...