paulo Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Jest to mój pierwszy kontakt z linuksem, więc proszę nie piszcie "szukaj !!!". Jak uruchomić kartę telewizyją fly video 98 pod Mandrake 9.2 ? Próbowałem różnych ustawień, ale za każdym razem pisze NO STATION. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 W /etc/modules.conf dopisz alias char-major-89 i2c-algo-bit alias char-major-81 videodev alias char-major-81-0 bttv pre-install bttv modprobe -k tuner; modprobe -k msp3400 options bttv card=30 options tuner type=5 debug=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zrobiłem tak jak napisałeś. Przy ponownym uruchomieniu komputera pojawiło się mnóstwo informacji o błędach, a przy starcie systemu informacje o usunięciu napędów cd i floppy. Nie wiem czy to przypadek, czy może ja coś źle zrobiłem ? Proszę o dalszą pomoc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...