CHUDEJ Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 wiecie chodzi o ta dyskietkę startową powiedzicie mi krok po kroku jak to zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 czy TO przypadkiem nie twoj temat ? po co drugi zakladasz po prawie 3 tygodniach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Ale napisz może dokładnie, o co Ci chodzi, bo reinstalacja niekoniecznie musi mieć coś wspólnego z dyskietką startową. Jaki system, i jaki system plików? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Może być Dijkstra problem, jeśli ma niebootowalna CD (jak ja) i dlatego chce kombinować... Ale i tak nie ma sensu... PS. Chudej: To co? Sam sobie zrobisz tą reinstalkę? PS2. J.w. nie pisz wiecej tego samego topicu bo pomimo to że nie jestem moderatorem cudem jakoś to załatwie :twisted: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 sid: jak masz niebootowaly xp to z dyskietki startowej uruchomić komp z obsługą cd rom i na plycie wejść do katalogu /i386 i uruchomić plik winnt.exe - o ile dobrze pamietam to wtedy powinien sie uruchomić instalator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...