norespect Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Witam. Zamierzam zmienic platworme na intel z czystej ciekawości ,a pytanie moje jest takie : czy są jakieś szczególne serie procków intela , które się podobnie kręcą jak amd. Zamierzam kupić . 2.6 ,2.8 GHz HT (FSB 800). Za informacje będę wdzięczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Kup 2,4GHz. Puścisz na box-owym chłodzeniu na 3GHz. Wydajnością pobijesz wtedy większość proców AMD. Jak będziesz miał dobre chłodzenie proc będzie biegał na 3,2 GHz. Miałem taki zestaw więc go polecam. W porównaniu do AXP1700@2600 to jest naprawdę fajna platforma. Ja niestety musiałem wrócić do AMD ze względu na kasę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 P4 2,4C SL6WF/D1/Malezja W chipie poszedł na 3840MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Ogólnie Northwood D1 (800) z Malezji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 M0 steeping czyli to co ućiete z P4 Extreme Edition gdzie nie wyszedł cache ,wydają ok 7W ciepła więcej ale kręcą sie znacznie lepiej. Serie SL6Z3 lub SL6Z5 to obecnie najlepiej podkręcalne pentiawki ,wada taka ze intel zastosował klej pomiędzy IHSem a Core ,ale jak nie masz zamiaru sciagać IHSa to ci to nie przeszkadza. szukaj M0 jak najnowszych! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...