kikus Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Siemka... Mam taki problem. Moja siostra chce pograć w MUGEN'a... taka gra gdzie sie nawalają postacie.. ale jest problem... MAM XP i gra mi chodzi ale baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo wolno... na 98 chodziła dobrze ale teraz strasznie... Gra jest pod DOSEM... HELP... co mam zrobić zeby przywrócić szybkość grze?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Wydaje mi się, że XP nie ma dos'a, tylko go emuluje. To może być źródło problemu. Być może pomoże uruchomienie programu w trybie zodności z windowsem 95 lub 98 (we właściwościach skrótu do aplikacji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 albo spróbuj Dos Box'a może pomoże(rym boski) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 a co to ten DOS box? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 a co to ten DOS box? emulator dosa chyba lebszy od tego windowsowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 ok... skad go wziąć i jak sie nim posługiwać? Bede wdzięczny za linki :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...