2002JSQ Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Miewal ktos ostatnio problemy z wejsciem na google.pl czy to tylko u mnie takie przeboje? Wczoraj i dzis mialem kilka razy: Nie można wyświetlić strony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 u mnie wsio wporzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 U mnie biega bez problemu. Problemu raczej szukaj w swoim polaczeniu, gdyz nie pamietam kiedy ostatnio mialem problemy z tym serwisem powstale z ich winy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Albo cos mi sie w systemie pomieszalo, albo cos z Neo. Nawet teraz nie moge wejsc na strony takie jak google.pl i underpl.org - a obie powinny dzialac. WP i Onet chodza normalnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 U mnie google chodzą normalnie i jedyne co nie działa to www.wp.pl, a mam NEO :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 ja mam neo i wlasnie google nie dziala i problemy z czescia stron sa, na poczatku myslalem ze to dns na serwku ale po sprawdzeniu to nie to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 ja mam neo i wlasnie google nie dziala i problemy z czescia stron saJeżeli dzielisz neo+ to znień sobie MTU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Uzywajcie www.foofle.com :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Ja nie dziele Neo i ostatnio pojawily sie problemy. Wczesniej nic takiego nie mialo miejsca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Mi działa spox :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 ja miewam czasem kłopoty z wejściem na google.pl ale na google.com tego problemu nie mam, więc mi to nie przeszkadza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 kiedys mialem klopot tam wejsc :!!! ale niedawno sie zmienilo i jest okej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Walker3D to nie sprawa MTU to jest tak jakby tpsa odcinala wszystkie serwery dns, bo stronki sie nie laduja ale jak podasz w przegladarce ip stronki to wszystko gra tak wiec tpsa miesza z dnsami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Uzywajcie www.foofle.com :D lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...