dub Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 jaki wybrać cooler aby schłodzić to ustrojstwo, bo już nie mogę znieść hałasu.......... co myślicie o coolerach GlacialTech ? mam obecnie aluminowego ,głosnego titana o niemiłosiernych obrotach (6500) hałas nie do zniesienia.......chciałbym coś cichego i wydajnego na ten zestawik(athlon 1,2 +abit kt7a) pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 :roll: przeciez jest tyle tematow o coolerach na tm forum ze glowa mala - wystarczy poszukac :P Twoj proc niekrecony to 58W (66W BURN) ciepla - IMO mozesz lyknac np Spire WhisperRock IV za 48zl - zawsze 2300rpm to nie 6500rpm :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 albo Falcona 2 , to samo co wisper a ciszej bo wiatrak wolniejszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 albo Minta M5TB za 30pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 ja mojego athlona(taki sam chyba ze masz to szczęscie i twój na fsb133 jest) chłodze falcon rockiem 1 i jestem bardzo zadwolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dub Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Dzięki za rady . Mam jeszcze jedno pytanko: czy te coolery Spire zmieszczą się bez problemów na tą płytę abita,bo dość blisko procka znajdują się kondesatory....a z tego co wiem to te Spre mają rozmiary 8x8cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Spire raczej wejdzie ,choc go nie przymierzalem - ale wyglada jakby mial wejsc :D Mint/Titan M/D 5TB wejdzie napewno bo taki wlasnie mam zalozony na KT7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 te spire'y w podstawie są wąskie... dopiero potem się rozszerzają... jesli te kondenstaroy neisa naprawde blisko to nei powinno być problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...