Damage Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Witam. Mam problem ze swoim Radziem 9800 pro, mianowicie mam locki na podkrecanie. Chcialem go wczoraj troche pomeczyc riva tunerem, a tu dupsko - okazalo sie ze jest zablokowane. Radeon jest firmy malo znanej (tak mi sie przynajmniej wydaje) SuperGrace. Bardzo byl bym happy gdyby ktos mi mogl podrzucic link'a albo jakis wpisik do rejestru ktory by to odblokowal. Mniej bym sie ucieszyl wiadomoscia, ze trzeba lutowac :/. Plz help. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 poszukaj watku o zmienianiu biosow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damage Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Dziekuje Ci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...