Kosher Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 ...mam ze hej. Przez prawie godzine monitorowalem napiecia i troche skacza. Mam dwa dyski CD i CDRW, HPT370, sieciowke, karte TV, modem, cztery wentyle. Jak myslicie, taki 400W da mi cos jeszcze? Mialo byc zdjecie ale nie ma :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 zalezy co to za zasilka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Nie widac zdjecia. Ja mam 250W i zadne napiecie mi nie skacze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 a jaki masz teraz zasilacz? no i jakie masz napiecia. ja mam w kompie 300W Win (od CyberMirror) Na ENMICu 4BCX+ (to samo co EPoX 4BDA2+), P4 2,53GHz, 512MB DDR, GF4 Ti4600, Audigy, k.TV, Barracuda 60GB, IBM 45GB, Teac 40x mam w spoczynku: Vcore-1,49V 5V-4,95V 12V-12,04V pod obciazeniem: Vcore-1,47V 5V-4,89V 12V-12,10V 400W na pewno pomoze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 W tej postaci to niewiele mi pomozecie. Niestety nie widac zdjecia, to byl zrzut ze skrajnosci MBM5. Moze to pomoze link:http://strony.wp.pl/wp/kosher3/mojastrn.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 3.3=2.68 lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 3.3=2.68 lol Cos mi sie zdaje ze to napiecie dla pamieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Co jak co ale wahania napięcia masz zbyt duże... Sam u siebie sprawdzałem i wahania są dużżoo niższe. np. przy 5V wahania miezy najwyższym a najniższym wynoszą ok.0,08 V, a przy 12 V wynoszą ok. 0,25. U ciebie wahania przekraczają czasem nawet 5 % a to już zdecydowanie za dużo. Jak dla mnie to dziwne rzeczy ten zasilacz wyczynia i ja raczej bym go zmienił, bo jak dowali czasem jeszcze więcej napięcia to pozostanie wtedy tylko płakać, albo cieszyć się że nic nie padło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 wydaje mi sie, ze jesli napiecia sie wahaja, to nie jest to wina tego, ze masz slaby zasilacz, a tego, ze masz rąbniety zasilacz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Na usprawiedliwienie dodam ze wszystko monitorowane bylo podczas testow. Jak nie 3DMarki to Sandra, PCMark, CCR. Na poprzednim MSI 845 Ultra nie bylo az takich wahan tyle ze na Epoxie nie ma dodatkowego zasilania PIV. Moze to jest problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...