<SmILek> Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 no włsnie w biosie jest max = 6% co mi daje 1,57V i to troche mało jak na 2250mhz czy sa jakies drut mody dla tej płyty??? interesuje mnie V-core 1,65V robił juz ktos takie cos??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Mozesz zrobic drut moda - da Ci on wieksze defaultowe napiecie procka, wiec plyta powinna przyjac je bez jekniecia - poszukaj w przyklejonych topikach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 no kurde nigdzie nie moge znalesc :( o drut modach na tej płycie lub na płycie na tym chipsecie... :( wie ktos moze jak go zorbic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=33023 << huh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 hmm czyli trzeba nuzki od procka złaczac druckiem??? uu teoche trudne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 hmm czyli trzeba nuzki od procka złaczac druckiem??? uu teoche trudne ... A o "podkówkach" w otwory socketa nie doczytałeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 sorrki ale nie jestem az tak zaawansowanym userem czyli trzeba cienki drucki powtykac w dziurki??? hmm a jescze jedno pytanie czy takie podniesienie v-core mocno obciaza zasilacz?? a i czy mi kędziorków nie wywali ?? bo w koncu to asrock... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...