kapi32 Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Ostatnio zrobiłem vmoda mojego radeonka. Wszystko sie podkręca bez problemów, tylko w 3DMarku 03 podczas testów (drugiego,trzeciego,czwartego, bo w pierwszym nie ma) mam jakieś skoki. W grach nie mam takich problemów. Acha i jeszcze jedno w dxdiagu w zakładce ekran mam "Przysp. teksturowania AGP": niedostępne. :( Przeinstalowałem już wszystko od początku (z wyjątkiem XPeka) Jeżeli macie jakieś pomysły to prosze o szybka odpowiedź// Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Ustaw domyślne taktowanie i zobacz, czy przejdzie 3DMarka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Masz coś pewnie popieprzone w windowsie, bez reinstalki się raczej nie obędzie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 jw. reinstall wszystkiego... jesli masz wylaczone textury AGP to bez kompletnego reinstallu ciezko bedzie.... na poczatek sprobuj zainstalowac jeszcze raz catalisty i dx9.... a potem to idz na sile... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...