nspk Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Nagralem obraz plyty dla kumpla, ale on nei ma nagrwarki. Zapomnialem zamknac sesje....jak ja zamknac??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Nie bardzo rozumiem Nagrałeś obraz, czyli skopiowałeś płytkę, tak?, a więc zamknąłeś sesję. No chyba, że rozpocząłeś dysk multisesyjny, ale i tak w tym przypadku nero tworzy lead in oraz lead out. Jeśli mozesz przybliż problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nspk Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Skopiowałem płyte na dysk tworząc obraz. Potem nagralem go na plyte. Ale wciarz jego cd-rom nie potrafi otwozyc plyty, moja nagrywarka potrafi:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 CTRL+I i jesli jest nie zamknieta to bedzie widoczny przycisk "Zamknij plyte" albo "Zamknij sesje" czy jakos tak.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...