Dr.Stan Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Które detonatory będą najlepsze do tej karty??? Szukałem ale znajduje tylko topici o podkręcaniu. A o streach nic nie moge znaleźć. :( Poradzicie??? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 4x.xx lub 5x.xx Na starszych nie działają najnowsze gry. Ja na TNT2 m64 mam zainstalowane 52.16 ale to juz nie detonatory tylko forceware. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 IMO jezeli chodzi o spida 6.50 lub 6.88 tweakowane przez Mr.F Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 IMO jezeli chodzi o spida 6.50 lub 6.88 tweakowane przez Mr.F 6.50 to chyba najszybsze stery dla TNT2. Szkoda tylko że są za stare aby mozna z nich normalnie korzystać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 A to że gry najnowsze nie pójdą to mnie nie martwi, bo i tak sie nie pogra. :D Ze strony gainwarda ściągłem 12.xx. Musze przetestować. A gdzie znaleźć te od Mr.F??? Wogóle to sorry że w złym topicu wpisałem. Jeśli sie jakiemuś modowi chce to niech przeniesie. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 ...A gdzie znaleźć te od Mr.F??? ... jezeli chcesz 6.50 tweakowane to wpisz do wyszukiwarki haslo nv_mrf31 a jak sie chce Tobie testowac rozne wersje Fachmanow to http://www.nvidia.pl/download.html?Fachman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Oj, ale ich eftep leży AFAIR od wakacji, brak łącza im doskwiera... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 A powiedzcie mi. Przeflaszowałem BIOSa do mojej M64 od TNT2 Ultra, odinstalowałem sterowniki i wywaliłem pliki nVidii, i przy uruchomieniu system i tak chce instalować stery od M64. Czemu tak jest??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Ogólnie to moja Riva chyba nieźle sie kręci. :D Na rdzeniu sam radiatore, który wręcz parzy. Muszę pomyśleć na jakimś wiatraczkiem, to bedzie więcej. Pamięci to M.tec 7ns, więc super sie kręcą, bo wynik zbliżony do czau 5ns. Pamiątki też są ciepłe, więc muszę pomyśleć nad radiatorkami. Wynik w 3DMark2001 SE to 1112 punktów. Chyba nieźle jak na takim sprzęcie, nie??? http://service.futuremark.com/compare?2k1=7331272 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Jak na taki konfig to nieźle. Ja na D1300/256MB ram ddr i Riva m64 nie kręcona 115/115, mam ponad 700. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...