virtuomaniak Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Podczas instalacji jednego z programow mam taki blad, co on znaczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Może jakieś sczegóły? Jaki aparat? jaka wersja oprogramowanbia? jaki system? U mnie na XP całe oprogramowanie kodaka do aparatu instaluje sie bez problemu. A na komunikacie jest coś takiego> "Błąd podczas instalowania. Kodak Easyshare nie mógł ukonczyć zadania". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Aparat kodak EasyShare CX6330 wersja 3,0,1 win2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 nikt mi nie pomoze? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Odkręc proca, jak nie pomoze skopiuj instalke na dysk i instaluj z dysku. Jak nie pomoze i to, to ściągnij sobie easyshare http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jht...pq-locale=en_US Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 po skopiowaniu na dysk tez nie chce isc :( Te co sciagnalem dzialaja, czy isc do sklepu aby wymienili plyte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...