Skocz do zawartości
grosikboss

Gdzie w Polsce można kupić chłodzenie wodne firmy innovatek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pytanie gdzie w Polsce można kupić zestaw chłodzenia wodnego firmy innovatek. Interesuje mnie cały zestaw zawierający chłodzenie procka, chipsetu, grafy, i HDD. Lub jakieś innej firmy tylko taki zestaw który można wsadzić do obudowy a nie że się walają kable po podłodze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam pytanie gdzie w Polsce można kupić zestaw chłodzenia wodnego firmy innovatek. Interesuje mnie cały zestaw zawierający chłodzenie procka, chipsetu, grafy, i HDD. Lub jakieś innej firmy tylko taki zestaw który można wsadzić do obudowy  a nie że się walają kable po podłodze.

Ale między Bogiem a prawdą, nie opłaca się Innovateka kupować - kiepska wydajność i drogi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

weze id6mm daja co nieco do myslenia :)

Nie 6mm, a 8mm :P

Nie miales w rekach to nie pisz glupot. Testowalem innovateka :D to wiem :D

fakt moj blad, ale nie zmienia to faktu, ze przekroj tej rurki jest malenki. poza tym bloczki nei sprawiaja wrazenia wydajnych a juz na pewno nie wartych po 350pln.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do SpiderMANa:

Czy bloki na dyski tez maja takie cholernie małe wloty? można to zastapić większymi?

No raczej zaden problem zmienic zlaczki, tylko musisz dobrac o odpowiednim gwincie :D

weze id6mm daja co nieco do myslenia :)

Nie 6mm, a 8mm :P

Nie miales w rekach to nie pisz glupot. Testowalem innovateka :D to wiem :D

fakt moj blad, ale nie zmienia to faktu, ze przekroj tej rurki jest malenki. poza tym bloczki nei sprawiaja wrazenia wydajnych a juz na pewno nie wartych po 350pln.

No wiesz tu sie zgodze, ale wydajny to innovatek jest, tego mu zarzucic nie mozna :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi