grosikboss Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Witam mam pytanie gdzie w Polsce można kupić zestaw chłodzenia wodnego firmy innovatek. Interesuje mnie cały zestaw zawierający chłodzenie procka, chipsetu, grafy, i HDD. Lub jakieś innej firmy tylko taki zestaw który można wsadzić do obudowy a nie że się walają kable po podłodze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kod Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Witam! Z tego co wiem to jedynie zestaw innovateka w Polsce mozesz kupic na https://pc-tuning.pl/main.php Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 http://www.pc-hardware24.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Witam. Gorąco polecam sklep PC-TUNING.PL fachowo i szybko:) Zastanów się nad bloczkiem do dysku, chyba nie jest Ci potrzebny a zaoszczędzisz 240zł:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Witam mam pytanie gdzie w Polsce można kupić zestaw chłodzenia wodnego firmy innovatek. Interesuje mnie cały zestaw zawierający chłodzenie procka, chipsetu, grafy, i HDD. Lub jakieś innej firmy tylko taki zestaw który można wsadzić do obudowy a nie że się walają kable po podłodze. Ale między Bogiem a prawdą, nie opłaca się Innovateka kupować - kiepska wydajność i drogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 weze id6mm daja co nieco do myslenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 weze id6mm daja co nieco do myslenia :)Nie 6mm, a 8mm :P Nie miales w rekach to nie pisz glupot. Testowalem innovateka :D to wiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Lepiej samemu złożyś zestaw wyjdzie taniej i wydajniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Do SpiderMANa: Czy bloki na dyski tez maja takie cholernie małe wloty? można to zastapić większymi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 weze id6mm daja co nieco do myslenia :)Nie 6mm, a 8mm :P Nie miales w rekach to nie pisz glupot. Testowalem innovateka :D to wiem :D fakt moj blad, ale nie zmienia to faktu, ze przekroj tej rurki jest malenki. poza tym bloczki nei sprawiaja wrazenia wydajnych a juz na pewno nie wartych po 350pln. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Do SpiderMANa: Czy bloki na dyski tez maja takie cholernie małe wloty? można to zastapić większymi? No raczej zaden problem zmienic zlaczki, tylko musisz dobrac o odpowiednim gwincie :D weze id6mm daja co nieco do myslenia :)Nie 6mm, a 8mm :P Nie miales w rekach to nie pisz glupot. Testowalem innovateka :D to wiem :D fakt moj blad, ale nie zmienia to faktu, ze przekroj tej rurki jest malenki. poza tym bloczki nei sprawiaja wrazenia wydajnych a juz na pewno nie wartych po 350pln. No wiesz tu sie zgodze, ale wydajny to innovatek jest, tego mu zarzucic nie mozna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 chcialbym zobaczyc jego porownanie nmawet z takim orbitalem czy uzielem nie wspominajac o nuku2 czy urielu. :) jakos nie wydaje mi sie, zeby te bloczki byly az tak konstrukcyjnie dopracowane, zeby byc w top-class wydajnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Ale między Bogiem a prawdą, nie opłaca się Innovateka kupować - kiepska wydajność i drogi.:arrow: o tak, zgadza sie. drogo i malo wydajnie (srednica wezy mowi sama za siebie). lepiej postawic na Danger Den'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...