Skocz do zawartości
shakur_45

KUPIE DIMM'Y

Rekomendowane odpowiedzi

Może moje konto na Allegro cie przekona?

http://www.allegro.pl/mojastrona.php?id=81017

Sprawdzony i uczciwy ze mnie użytkownik, dlatego nie ma strachu, że oszukam i dostaniesz kamień w paczce... plz... zabiore dziewczyne na piwo za te dyche, wypije za twoje zdrowie hehehe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro za 100 są 128 to 64 są za 50. Ponieważ moje są 100 MHz, a nie 133 liczę tylko 40zł.

Nie wiem, po co leżą na półce, może kiedyś wreszcie złoże sobie tego kompa, co stoi pod szafą :)

40zł to niewiele więcej, i po tyle chodzą na Allegro. Jeżeli tam się sprzedają, to chyba jeszcze są coś warte.

A może za 50 chcesz kupić od razu 96? sprzedasz 32 za 20zł na Allegro i będzie tak jakbyś zabulił 30zł :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro za 100 są 128 to 64 są za 50. Ponieważ moje są 100 MHz, a nie 133 liczę tylko 40zł. 

Nie wiem, po co leżą na półce, może kiedyś wreszcie złoże sobie tego kompa, co stoi pod szafą :)

40zł to niewiele więcej, i po tyle chodzą na Allegro. Jeżeli tam się sprzedają, to chyba jeszcze są coś warte. 

A może za 50 chcesz kupić od razu 96? sprzedasz  32 za 20zł na Allegro i będzie tak jakbyś zabulił 30zł :)

ale ja mowie o nowych :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no, ale mam dimmy, które moge kiedyś wykorzystać, albo sprzedać komuś bardziej chojnemu.

Do dziś wieczór sytuacja mi nie przeszkadzała, i jak sie nic nie zmieni, to mi to również przeszkadzać nie będzie.

Reszta zakezy od ciebie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi