wojs Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Którą z tych płyt lepiej do Athlona 2000+, żeby go kręcić? A może Gigabyte GA-7N400-L? Ważne, żeby cena nie przekraczała 400PLN i żeby można było precyzyjnie ustawiać napięcie CPU, AGP, RAMu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Ja Ci polecam tego Solteka, tylko że rev. D! Wejdź TUTAJ i zobacz co VIP wyczynia z ta płytką :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Ja Ci polecam tego Solteka, tylko że rev. D! Wejdź TUTAJ i zobacz co VIP wyczynia z ta płytką :-) No tak, ale jakie on przeróbki tam zastosował 8O za 420 zł masz Epoxa 8RDA+ rev2.X może dostaniesz rev 2.2. ja mam taką i bez żadnych zmian w chłodzeniu chodzi stabilnie FSB 239. a do tego ma lepszy dżwięk od tego solteka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Jak z tych ktore podales do OC to Soltek. A jak z innych to tak jak napisal przeciwnik Epoxa 8RDA+ rev. 2.x (gdzie x>0 :D) lub Abita nf7 - z tymze ten ostatni ma najmniej bajerow - brak SS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 przez ostatnie pół roku msi strasznie sie pogorszyło chyba dosyć nie normalne jest odsyłanie na serwis 8./10 płyt tej firmy moze to przypadek ale kogo nie znam to to potwierdza. ZDECYDOWANIE SOLTEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...