Zogi Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 zyje jeszcze ktos kto wie jak podkrecic takiego zloma :D jak tak to prosze o pare wskazowek na ten temat jak co i do czego zeby cos wiecej wyciagnac z tego kawalka krzemu :D tylko prosze niemowcie zebym zmienil ja na inna !!! za kazda forme pomocy z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuneReK Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Masz Rive Tunera, albo Power Stripa?? Jak jak to wlasnoie tam sa suwaczki do zwiekszania czestotliwosci rdzenia i pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Jeżeli nie masz zakładki NVTweak w opcjach sterowników to sobie ją zrób jak nie wiesz jak to poszukaj na googlach (wpisz hasło nvtweak) a następnie kiedy już to zrobisz to zwiększaj taktowanie gpu i mem co 5mhz aż do pojawienia się artefaktów jeżeli pojawią się pasy to znaczy że gpu nie wyrabia a jeżeli kropki to pamięci już nie mogą więcej, a wtedy trzeba zaopatrzyć się w lebsze chłodzenie... no ale to już zupełnie inna bajka :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zogi Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 wielkie thx o hlodzenie to ja sie martwic nie powinienem jak bedzie tzeba to postawie blok na ramach i procq i podlacze do obiegu (powinien wyrobic):D:D:D a do podkrecania uzylem Power Strip-a tez dobry program:D tylko szkoda ze tak szybko karta siadla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=420...hlight=tnt2+m64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 v mod :-) na karcie wartej 50zł szkoda by było nie poszaleć :twisted: bedzie o czym wnukom opowiadać!! :-) Pozdrawiam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zogi Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 "poszaleć" to chyba mało powiedziane :D moje WC stoi na wysokim poziomie (według mnie bynajmniej) i dołączenie jeszcze jednego bloku nie powinno zaszkodzić jak kolego pożyczy aparat cyfrowy to wrzucę parę zdjęć :D ja usiłuję ze swojego kompa wyciągnąć jak najwięcej!!! tylko jeszcze mi to w pełni nie wychodzi ale ale do tego jeszcze dojdę (mam nadzieję) :D thx za wszystko!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zogi Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 tylko jeszcze jedno!!! dlaczego pamiec tak szybko pada!!! praktycznie sie nie gzeje!!!! a procesorek to na maxsa sie dal i problemu nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 bo za niskie napiecie na pamiatkach jest. u mnie bylo to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zogi Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 w tej chwili zadam bardzo oczywiste pytanie :D jak zwiekszyc te napiecie??????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 w tej chwili zadam bardzo oczywiste pytanie :D jak zwiekszyc te napiecie??????????? Ludzie na tweaku powiadają że zwiększenia napięcia dla agp powoduje zwiększenie napięcia dla pamiątek nie wiem czy to prawda ale chyba tak bo już pare osób o tym pisło. A agp możesz zwiększyć jedynie wtedy kiedy masz taką opcje w biosie lub odpowiednia zworkę ale to zalezy od mobo, bo równie dobrze wcale może nie być tej opcji na twoim mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zogi Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 a teras pobaie sie w amatora :D co to jest mobo!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ade Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 tnt2 vanta da sie i to jak;) jakis czas temu mialem leadtek o ile si enie myle s320v;))) i osiagalem na nim cos okolo 140 na rdzen i chyba 183 na pamieciach;) karta miala 16 mega, pameici byly dosc blisko procka, n aktorym bbyl wiatraczek z procesora k6200;) ale na tyke duzy ze dmuchal tez na pamieci;)) pozniej zmienilem na pelna tnt2 tez winfasta i mimo, ze wogole sie nie krecila to i tak byla szybsza;)))))) wiec mysle, ze tnt2 m64 tez sie da podkrecic;) ale to byly czasy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zogi Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 procek od karty mam na maxsa jak sie dalo podkrecony czyli 166Mhz a kosci jak podkrece do 140MHz to Gothic II przestaje chodzic!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Jak juz jestesmy w temacie. Moze ktos zapodac jakies linki do vmodow Rivki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zogi Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Jak juz jestesmy w temacie. Moze ktos zapodac jakies linki do vmodow Rivki? czlowieq google uzyj:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zogi Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Jak juz jestesmy w temacie. Moze ktos zapodac jakies linki do vmodow Rivki? czlowieq google uzyj:D a nazwy sa podane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Moj 3d blaster Creativa (tnt2 m64) chadzal spokojnie na 160/160 bez artefaktów. Oczywiscie wytwarzając ogromne ilości ciepełka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zogi Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 mi chodzi teraz o to jak zwiekszyc napiecie dla ram w tej karcie!!!!!!!!!!! tylko to do szczescia mi jest potzebne:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zogi Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 i jeszcze jedno ja zadnego napiecia nie zwiekszalem chociaz do tego daze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...