stefangołąb Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 hej, Mam ATI Radeon 9200 128MB i jestem zaskoczony ze nie ma na nim zadnego wiatraczka a jedynie maly radiatorek , ktory u mnie parzy. Czy nie trzeba dodatkowo przymocowac jakiegos coolerka? Jak sie go mocuje ? Dzieki, Stefan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 A nie lepiej większy radiator bez dmuchacza, coby wszetecznego hałasu nie przydawać decybelom na uciechę, a uszom swem i sąsiadom na frasunek i pognębienie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 najlepszym rozwiazaniem bedzie zamocowanie coolera od durona lub celerona i bedziesz miał pewnosc,ze rdzen jest dobrze chłodzony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 ta karta jest cieniutka i tania, nie wymaga dobrego chłodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 takim tokiem myslenia to koledze odbierzemy przyjemnosc modowania chłodzenia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 zobacz jak to wyglada u mnie tutaj. Ja mam radka 9100 64Mb :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 A nie lepiej większy radiator bez dmuchacza, coby wszetecznego hałasu nie przydawać decybelom na uciechę, a uszom swem i sąsiadom na frasunek i pognębienie? wielką przyjemnosc oczom mym czynisz tak swobodnym przeimeszczaniem sie po manowcach jezyka, warto taka umiejstnosc ku chwale najzacniejszych pielegnowac - toć w czasach gdy tak plugawe i obslizgle bydle szarzuje w jezyku tys jeno zachowal najcenniejsze .... podoba mi sie taki klimacik , tworzysz cos? czy jeno propagujesz ;) sorry za offtopic zawsze jakis wolny ped powietrza sie przyda na grafice - 5v went i spox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Och ty Karol, ja mam na procku taki radiator jak Abram na grafice. Czuję się mizerny i wątły :> Kamerek, mein liebe Freund, kolejnyś z, nieskromnie rzeknę, wielu, którzy nagabują mnie o twórczość tudzież więcej, więcej i więcej. A to dziwne, bo nie gramy przeca w "Star Trek" (gdzie "więcej więcej" oznaczało na ogół domyślnie "... mocy, kapitanie Kirk!"), ani tym bardziej w filmach klasy D, których scenariusz obfituje w onomatopeje oraz sentencje typu "pozor pozor budu triskat", "punish me" albo "ja, ja Hilda, einfach super, schneller!" i w których spolszczonej wersji "więcej więcej" oznacza na ogół ... no, wiadomo czego więcej. Nigdzie nie uprawiam ginącej sztuki międlenia słowa niczym gumy do żucia z lumpeksu, tak sobie tylko popie... A zresztą wszyscy znają ten dowcip*. *) Nie znają? Hrabia gra na pianinie. Podchodzi zachwycona hrabina: - Hrabio, ależ ty ślicznie grasz! - Eee, tak sobie tylko popie...lam. - Ależ fe, hrabio, jak ty brzydko mówisz! - Ale za to jak ślicznie gram. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefangołąb Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Doceniajac uzdolnienia i zapaly tworcze chcialbym wtracic ze nie zakladalem watku 'Filareci wsrod nas' ani nawet 'Herbert a modowanie - proba oceny'. Oczywiscie jesli ktos chce zpointowac jakims celnym zdaniem to swietnie tylko prosze o zachowanie wlasciwych proporcji. :D Mam jeszcze pytanie dotyczace objawow przegrzania karty graficznej - przy mocniej podkreconym procku mam migotanie obrazu i dziwne kolory. Czy to moze byc sprawa przegrzanej karty? Samej karty nie podkrecam. A w ogole moze mi ktos wyjasnic dlaczego ta 9200 jest cienka? Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Takie objawy to raczej przegranie. A ja potne radiator od durona przykleje go na gpu a od antka na pamiątki + wiatrak na każdym radiatoże. Mam tylko nadzieje że da to jakieś znaczące różnice w OC no przynajmniej po 15 mhz by bylo już fajnie :) . Narazie tylko standardowy radiator i dodatkowy wiatrak 80x80. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...