PIP33 Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Od pewnego czasu kiedy robie cos na komputerze po jakims czasie zaczyna dziwnie zachowywac sie kursor!!! TZN przemieszacza sie po ekranie!!! Wystarczy ze przerwe prace na 5 sek i wszystko wraca do normy, jednak po czasie sie powtarza :( Robikem 2 razy format i nic!! Nie wiem co to moze byc!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 trojan ? brudna optyka ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Cytat trojan ? brudna optyka ? :)....uszkodzony kabel? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Złośliwy sąsiad na lanie, a ty bez firewall'i :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 a, jeszcze jedno - mysza radiowa i podobna u sasiada :P w dzialaniu wyglada siekawie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Ja miałem cos podobnego, myszka wydawała dziwne piski przez pcspikera lub zatrzymywała sie na moment i uciekała wkąt....pomogło wymiana myszki, stara myszka miała uszkodzony kabel ktory czasem nie łaczył.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Cytat Ja miałem cos podobnego, myszka wydawała dziwne piski przez pcspikera lub zatrzymywała sie na moment i uciekała wkąt....pomogło wymiana myszki, stara myszka miała uszkodzony kabel ktory czasem nie łaczył....Wymiana myszki? Robi sie ciach kabel, lutownica w ręke i mycha jak nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 ja wymieniłem na optyczną bez przewodu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...