Sid Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Kliknijcie na banner nvision na forum: i co?? LOL ;] Macie tu jak się Wam klikać nie chce: http://miniport.host.sk/lol.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Forbidden You don't have permission to access /lol.jpg on this server. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Forbidden You don't have permission to access /lol.jpg on this server. Potwierdzam :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 mi sie otwiera stronka, ale nic nadzwyczajnego nei widze w tym obrazku :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 U mnie działa tyle, że trzeba zrobić tak: 1.Jak nadusisz na link skasuj lol.jpg (ma to wyglądać mniej więcej tak http://miniport.host.sk/ ) 2.Teraz można dopisać lol.jpg i wszystko gra :D PS.Tylko nie kapuje o co chodzi, czyżby o to, że ucieło reklame :?: (a dokładnie pokazało kawałek strony :?: ) PSS.I o ile dobrze się mi wydaje to ten baner jest wczytywany z serwera nvision.pl a nie tego forum :? ( :?: ) Więc w czym tu winić adminów :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 To samo na operce; otworzył się w miejcu bannera portal nvision.pl jak frejm albo coś... lol mały ;] http://paranoya.org/~dijkstra/tweak/show/nvision.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 A mnie w netscape po kliknieciu na banerek wychodzi okienko bledu i zamyka przegladarke :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Schakierowane normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 chiba chodzi o to,ze zamiast bannerka jest po prostu link do stronki i zamiast obrazka sie otwiera stronka...nie wiem,moze o to sie mu rozchodzi:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Jakby tak szukać, każdego błędu na forum oj to by się znalazło kilka, np. mi niedawno pisało, że na Oślej ostatni post został dodany 16 Lis, 1492 15:23 :D I o ile dobrze pamiętam to chyba przez reed`a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Jakby tak szukać, każdego błędu na forum oj to by się znalazło kilka, np. mi niedawno pisało, że na Oślej ostatni post został dodany 16 Lis, 1492 15:23 :D I o ile dobrze pamiętam to chyba przez reed`a :) Co w tym dziwnego ? Przeciez od dawien dawna tutaj pisze :wink: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Jakby tak szukać, każdego błędu na forum oj to by się znalazło kilka, np. mi niedawno pisało, że na Oślej ostatni post został dodany 16 Lis, 1492 15:23 :D I o ile dobrze pamiętam to chyba przez reed`a :) Co w tym dziwnego ? Przeciez od dawien dawna No nikt w to nie wątpi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Jakby tak szukać, każdego błędu na forum oj to by się znalazło kilka, np. mi niedawno pisało, że na Oślej ostatni post został dodany 16 Lis, 1492 15:23 :D I o ile dobrze pamiętam to chyba przez reed`a :)no to odkryłeś Ameryke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Hell'ou! Nie no panowie (panie) co wy chcecie od banerka nVision? u mnie działa prawidłowo.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Panowie. To jest poprostu niezaładowany banner tweaka. A ktoś w tle sobie oglądał Nvision i przełączył na tweaka i w miejscu banera się poawił kawał nvisiona. Tak samo czasami jest z fragmentem pulpita winzgrozy na op. 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Panowie. To jest poprostu niezaładowany banner tweaka. A ktoś w tle sobie oglądał Nvision i przełączył na tweaka i w miejscu banera się poawił kawał nvisiona. Tak samo czasami jest z fragmentem pulpita winzgrozy na op. 6 Nei. Nie oglądałem nVisiona wcześniej i nawet nie miałem go w cache przeglądarki. Poza tym to się dało normalnie scrollować wewnątrz okna bannera i klikać w linki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...