Działo Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Szuakm opini na temat tego wynalazku: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8159 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Odradzam ten aparat, jest fajny ale są lepsze, musisz poszukać bo na forum było wiele razy o tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Za taka cene to bym sie wiele nie spodziewal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 jw. + zobacz na firme :| modemy okej maja, ale aparatow to oni jeszcze sie musza nauczyc robic :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Bubel... lepiej jakiegos uzywanego Olympusa zakupic za te cene :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeride Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Miałem taki aparacik , róznił sie tylko nazwą na obudowie (mój był "mercury") , i musze powiedzieć ze jest lipny bo kolorki na zdjęciach są blade , i ma słabe naświetlenie obiektywu, i wogule na dużą odległośc tak rozmazuje że az strach :) zamieniłem go na mercury deluxe cam 2.1mpix(430zł) , i juz jest o wiele lepiej ,kolory żywe , nie rozmazuje tak mocno, lampa błyskowa , dużo funkcji itd :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...