wilczek Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Zamierzam kupić karte GeForce4 Ti200 i musi mieć dość cichy cooler. Produkty Gainwarda są podobno bardzo głośne więc odpadają. Jakiego producenta/model karty polecacie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Zamierzam kupić karte GeForce4 Ti200 i musi mieć dość cichy cooler. Produkty Gainwarda są podobno bardzo głośne więc odpadają. Jakiego producenta/model karty polecacie :?: ja mam to co niżej i karty nie słyszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Ja mam XFX Graphics (Pine) i ma toto wielkiego coolera, ale chodzi cicho - tylko mój Titan na procku zachowuje się jak samolot heh. Zobacz na www.xfxgraphics.com. Karta chodzi na 300/604 stabilnie, a jest tańsza od gainwarda (757,- z dvi i tv-out) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...