wojto19a Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Witam! Wczoraj złożyłem kumplowi kompa na Abicie IS7-E i P4 2.4HT, pamięci Kingston 2x 256MB. Przy restartowaniu kompa płyta nie wykrywa DVD i CDRW, wykrywa dopiero po twardym resecie, nie działa też zintegrowana sieciówka, wykrywa ją w windowsie, instalują się stery, ale ciągle pisze, że kabel sieciowy jest odłączony, mimo że jest podłączony i mam 100% pewności, że sygnał na kablu jest. Czy możecie mi jakoś pomóc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 A probowales z nowym biosem :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Nie probowalem, bo skonczylem z nim robić po północy i nie miałem czasu. komp jest u kumpla i bede tam dzisiaj wieczorem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Upgrade biosu pomógł w 100%, a serwis Abita nic mi nie odpisał do dnia dzisiejszego, solidna firma!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...