wampir Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Doradzcie mi co mam robic .Zona zaproponowala mi prezent w postaci kostki ramu 256 DDR400 problem jest tylko taki noname kosztuje 153 pln ( Nie wiem na jakich to moze byc kosciach :( w apollo Twinmosy kosztuja 189 pln ( tu tez sie pekam bo ostatnio pojawiaja sie jakies lipne ). Obecnie mam Seiteci 333 ktore chodza na 410 6.2.2.2 przy 2,77V i przy tych napieciach chce zostac czy DDR 400 tez wytrzymaja takie napiecie ( niby nie jest duze ? :roll: Oczywisice ta 2 kostaka tez powinna pracowac na takich timingach , czy noname ( przypuscmy elixir ) sobie poradzi ??? Doradzcie jak wy widzicie ta sprawe z ramem , dodam ze budget jest bardzo skromny :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Dzialac pewnie beda Ale teraz chodzi o to ze nie pouzywasz sobie DualDDR Niestety kostki beda sie roznily, wiec ta opcja odpada. Jezeli chodzi o samo dzialanie powinny chodzic. Choc teraz pytanie czy ta druga kostka pojdzie na 6-2-2-2 i 410MHz rozne kostki lubia rozne ustawienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 co do Elixira to mam zle doswiadczenia - raczej nie pojdzie na CL2 pozatym pamiec jest w miare ,ale z timingami u niej nie najlepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Nie zalezy mi na Dualu bo z tmy wiecej kopotow niz korzysci , widac po watkach :) A jaki z nonamow sa nwet nawet ?? tzn osiagna cas2 Jak myslicie co to moga byc za kostki na tych twinmosach jak w cenniku pisze Pamięć DDR 256MB PC3200 400MHz Twinmos B ?? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Nie zalezy mi na Dualu bo z tmy wiecej kopotow niz korzysci , widac po watkach :) A jaki z nonamow sa nwet nawet ?? tzn osiagna cas2 Jak myslicie co to moga byc za kostki na tych twinmosach jak w cenniku pisze Pamięć DDR 256MB PC3200 400MHz Twinmos B ?? :roll: pewnie BH - to te dobre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...