Skocz do zawartości
wampir

Opinia w sprawie ramu i napiecia

Rekomendowane odpowiedzi

Doradzcie mi co mam robic .Zona zaproponowala mi prezent w postaci kostki ramu 256 DDR400 problem jest tylko taki

noname kosztuje 153 pln ( Nie wiem na jakich to moze byc kosciach :(

w apollo Twinmosy kosztuja 189 pln ( tu tez sie pekam bo ostatnio pojawiaja sie jakies lipne ).

Obecnie mam Seiteci 333 ktore chodza na 410 6.2.2.2 przy 2,77V i przy tych napieciach chce zostac czy DDR 400 tez wytrzymaja takie napiecie ( niby nie jest duze ? :roll:

Oczywisice ta 2 kostaka tez powinna pracowac na takich timingach , czy noname ( przypuscmy elixir ) sobie poradzi ???

Doradzcie jak wy widzicie ta sprawe z ramem , dodam ze budget jest bardzo skromny :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzialac pewnie beda

Ale teraz chodzi o to ze nie pouzywasz sobie DualDDR

Niestety kostki beda sie roznily, wiec ta opcja odpada.

Jezeli chodzi o samo dzialanie powinny chodzic.

Choc teraz pytanie czy ta druga kostka pojdzie na 6-2-2-2 i 410MHz rozne kostki lubia rozne ustawienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zalezy mi na Dualu bo z tmy wiecej kopotow niz korzysci , widac po watkach :)

A jaki z nonamow sa nwet nawet ?? tzn osiagna cas2

Jak myslicie co to moga byc za kostki na tych twinmosach jak w cenniku pisze Pamięć DDR 256MB PC3200 400MHz Twinmos B ?? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zalezy mi na Dualu bo z tmy wiecej kopotow niz korzysci , widac po watkach :)

A jaki z nonamow sa nwet nawet ?? tzn osiagna cas2

Jak myslicie co to moga byc za kostki na tych twinmosach jak w cenniku pisze Pamięć DDR 256MB PC3200 400MHz Twinmos B  ?? :roll:

pewnie BH - to te dobre

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...