Trendzik Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Kupiłem sobie nówke apartat w Media Markcie i aparat działa elegancko....zdjęcia można oglądać na TV....ale ..... Po podłączeniu aparatu do kompa(USB) komputer go nie wykrywa..(w instrukcji napisali ze powinien wykryć Windows sam nowe urządzenie) .. próbowałem zainstalować sterowniki z CD ale pojawił się komunikat :''WIA Driver File for Windows XP not found'' Powiedzcie o co chodzi...co robić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Albo w aparacie ustawic pokrętło na przesyłanie do kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 a wlaczyles aparat u mnie wystarczy wlaczyc aparat na ogladanie obrazkow o podlaczyc do usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 a masz XP? Mam Ixusa V2 i wszystko dziala OK. Podpinam kabelek, aparacik "ON" i XP-ek sam ssie fotki... 8) P.S. Chce zmienic aparat, mysle własnie o A80. Mozesz podeslac z 2 fotki na maila, chce looknac na jakosc i porownac ze swoim aparatem ( boxster@op.pl ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 a masz XP? Mam Ixusa V2 i wszystko dziala OK. Podpinam kabelek, aparacik "ON" i XP-ek sam ssie fotki... 8) P.S. Chce zmienic aparat, mysle własnie o A80. Mozesz podeslac z 2 fotki na maila, chce looknac na jakosc i porownac ze swoim aparatem ( boxster@op.pl ). ja? jak cos to gg1995089 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...