Szopek15 Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Witam! Chcialbym kupic ta karte ale nie wiem czy bedzie mi chodzic Bo mam tylko AGP X4 .Jak myslicie bedzie mi chodzic ta karta na AGP X4?prosze o jak najszybsza pomoc! Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoczek Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Bedzie na 100%.Karty z agp 8x sa kompatybilne w dol czyli x4.Dopiero przy agp x2 moga byc problemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 lepiej poszukać za te same pieniądze używany GF3 na allegro lub nowy fx5200 128 bit - to samo co mx440 ale ma dx9 i w nowyc hgrach jest wydajniejszy niż mx440. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Bedzie chodzic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 qbass w odpowiedzi na twoj podpisz to unas w BB jest duzo sniegu wlasnie caly dzien pada :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 qbass w odpowiedzi na twoj podpis to unas w BB jest duzo sniegu wlasnie caly dzien pada :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...