LK Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Witam Zastanawiam sie nad kupnem karty dzwiekowej Audigy ... Ale mam problem odnosnie oznaczen tej karty :roll: Jak na razie dopatrzylem sie takich kart: 1.) Creative Sound Blaster Audigy Player 2.) Creative Sound Blaster Audigy ES 3.) Creative Sound Blaster Audigy LS Moje pytania brzmia: 1.) Czym sie roznia poszczegolne karty ? 2.) Ktora jest najlepsza ? 3.) Ktora ma najbogatsze wyposazenie ? 4.) Ktora ma pozlacane wyjscia ? Z gory dziekuje za odp. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Z tego co sie zorientowalem to pozlacane koncowki ma Audigy Player BOX ale czy wersja BULK tez ma pozlacane koncowki ??? I jeszcze jak z tymi oznaczeniami ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 1) pierwotna wersja afair 2) chyba bez firewire 3) chyba tez bez firewire ale nie jestem pwien 1) masz wyzej 2) wersja 1) 3) hehe żadna 4) żadna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Dzieki za odpowiedz ... juz troche wiem ... :wink: Ale jescze mam pytanko czy karte Audigy Player mozna kupic w jakims sklepie w internecie ale w wersji BOX ??? Bo ja szukalem ale na razie nic ??? Moze ma ktos informacje na ten temat ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiDVB Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 ja natomiast ma wersje ZS i ma fireware tez i byla w pudeleczku z gra Tomb Rider Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...