Slayer Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Ja robię tak- kupuję na Allegro, a sprzedaję na Wirtualnej. NIe chce mi się kasy płacić dla Allegro( 39 zł :lol: ), więc nie mogę tam nic sprzedawać :? . A jak wy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 a ja nie kupue i nie sprzedaje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 wole allegro od wp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Bardzo ciekawa koncepja. Ja nie kupuje. Kiedyś sprzedawałem na allegro. Jak jeszcze było za darmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 ja sprzedaje i kupuje na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Ja też bym sprzedawał, ale nie mogę, bo trzeba im płacić ,,działkę" od tego, co sprzedam :evil: A tak wogóle, to ktoś chce Kyro2 kupić :lol: :lol: Do Admina- kiedy będzie forum ,,Giełda" :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Do Admina- kiedy będzie forum ,,Giełda" :?: to chyba pytanie retoryczne :) ale jezeli nie to o to odpowiedz: NIGDY :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 nie bedzie czegos takiego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...