Szela Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Mam problem natury technicznej. Otoz kiedy rozpoczynam misje z lodzia podwodna gra wywala mnie do windy. da sie to akos naprawic.?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 ja mam tez pytanie.. otóż kupilem GEFORCE 6800GT, dostalem tą gre w komplecie.. jedno pytanie.. instaluje sie dobrze, uruchamiam, klikam single player i co sie dzieje? Wykrywa że mam Wirtualny dysk DVD/CD i gra sie wylacza.. odinstalowywuje Alkohola120% restartuje kompa i dalej to samo.. to znaczy że ja nie moge miec tego programu? LIPA total...:/ WirtualnyDysk to świetna sprawa.. nie trzeba machać kompaktami.. a tu niestety, owa gra ma jakies LIPNE zabezpieczenia.. no paranoja:// 1230075[/snapback] Ponawiam :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgodzam się że niektóre zabezpieczenia są porąbane. Wielu graczy miało ten sam problem z wirtualnym napędem i z tego co pamiętam samo odinstalowanie go nic nie daje. Mogę się mylić ale trzeba chyba pogrzebać w rejestrze i usunąć wszystkie ślady wirtualnego napędu. Ja na szczęście zanim zagrałem w tą grę, wiedziałem o tym problemie z różnych postów, więc zrobiłem sobie reisnstalkę windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 czyli jedynie moge se ją na ściane powiesic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WARIATH Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 (edytowane) Zainstalowałem, zgrałem exe z 4CD ale jak uruchamiam to wyświetla żebym włożył CD3 po włożeniu nadal go ie widzi :( Co robić? I cały czas: Assertion failed: RenDev [File:WinViewport.cpp] [Line: 805] History: UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine Wiem że teraz pisze ja małe dzieco ale zależy mi żeby pograć w tą grę czy mógłby mi ktoś napisac punkt po punkcie przebieg instalacji ze zmianą plików exe itd? Z góry dziękuję! Edytowane 11 Lutego 2005 przez WARIATH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 (edytowane) @Waritah , ja mysle ze musisz napisac do producenta gry albo chociaz w zareklamowac w miejscu skad ta gre wziales (bo to na pewno sklep byl prawda :wink: ) . Bo jak jest taki blad przy przegrywaniu pliku exe z 4 plyty tej orginalnej gry to konieczna reklamacja :razz: Chociaz jak sie zastanowic to robiąc takie idiotyczne zabezpieczenia sami sobie rzepke skrobią tffffu-rcy.Bo malo kto nie ma chyba zainstalowanych jakichs virtuali :wink: Edytowane 11 Lutego 2005 przez killua Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 mam pytanie natury filozoficznej ;) gra podczas ładowania misji wyłancza sie. czy to wina że moja karta mie obsluguje dx8? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 indywidualista ---> Niech zgadnę, twoja super karta to GF4MX ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 yeap :) zintegrowana z mobo tak jak w podpisie. geforce klasy 4mx wiec ma dx7 na pokładzie. więc to tego wina ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 he he, to było jasne jak słońce. Jedyne co mogę ci uczciwie poradzić, to natychmiastowa zmiana karty na cokolwiek co nie jest GF4MX :D Ale wiem jak to jest u ludzi z kasą więc jest jeszcze druga opcja, mianowicie programik "3D Analyzer" który podobno pozwala grać na tej karcie w gry takie jak właśnie Panodra, Silent Hill 3 czy Thief DS które wymagają PS w wersji 1.1 Niestety nie mam pojęcia czy komuś się udało odpalić tą grę przez ten programik, ale wiem że zainteresowanie nim było ogromne. Poszukaj na portalach o grach i forach dyskusujnych. Wujek Google będzie niezwykle pomocny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 karta w drodze ;) a właciwie zbieranie pieniędzy :) pogrywam troche w HL2 i NFSU2 narazie i z tym Splinter Cellem mi sie tak nie spieszy.. Niby zintegrowana ale dość szybka żaby pograć w HL2 na średnich. Tylko brak pivel&Vertex sharderów boli.. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Mi Chaos Theory sie tak spodobal,ze wznowilem swoj dawny stan w Pandora Tomorrow i w doslownie pare chwil doszedlem do ostatniego levelu (od levelu z lodzia podwodna zaczynajac gdyz tam skonczylem).Jak sie wqrze, to zaczne ta czesc na nowo.Uwazam,ze SC jest jedna z najlepszych gier ostatnich lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jajo Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 dzis dorwalem gierke i zaczynam grac ale w oczy rzucilo mi sie ze w opcjach graficznych jest tylko do wyboru jakosc niska srednia wysoka!! Nie orientuje sie ktos z was gdzie mozna poznmieniacjakies bardziej zaawansowane opcje graficzne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 (edytowane) Mi Chaos Theory sie tak spodobal,ze wznowilem swoj dawny stan w Pandora Tomorrow i w doslownie pare chwil doszedlem do ostatniego levelu (od levelu z lodzia podwodna zaczynajac gdyz tam skonczylem).Jak sie wqrze, to zaczne ta czesc na nowo.Uwazam,ze SC jest jedna z najlepszych gier ostatnich lat 1288692[/snapback] Zgadzam się w 100%, Splinter Cell jest super ! dzis dorwalem gierke i zaczynam grac ale w oczy rzucilo mi sie ze w opcjach graficznych jest tylko do wyboru jakosc niska srednia wysoka!! Nie orientuje sie ktos z was gdzie mozna poznmieniacjakies bardziej zaawansowane opcje graficzne?? 1307141[/snapback] Też mnie to zdziwiło ale od początku w Splinter Cellach były bardzo proste ustawienia grafiki i w sumie to fajnie bo nie trzeba nigdzie grzebać. Kto widział plansze z opcjacmi grafiki w ostatnim Tomb Raiderze, ten wie o co chodzi :D A pozatym Pandora była robiona przez kolesi od Playstation 2 więc nie wymagajmy cudów :D Za to w najnowszej odsłonie będziemy mogli dowolnie zmieniać opcje bo jest tego dosyć dużo, chociaż posiadacze najnowszych GF mają więcej opcji graficznych :D Edytowane 3 Marca 2005 przez nadmundo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 hehhe.. był robiony od kolesi z X-Box'a:) raczej.. mniejsza o to.. Juz sobie poradzilem z klopotem wirtualnych dysków, :):) Teraz mam pytanie (orientacyjne), wznawiam temat bo nie chce miec bana za napisanie nowego tematu;) regulamin - jedna gra - jeden temat. Po zainstalowaniu Pandora Tommorow (oryginał, ostalem z karta graficzną) pokazuje mi te okienko i komunikat, że mój sprzet nie spelnil minimalnych wymagan!!!! O_o i jest pokazane to: Jednak grac moge, ale wie ktos co to jest? PYTAM, bo moze jakas opcja w panelu sterowników? hmmm.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Mam pytanie.Nie pamietam za nic Chiny jak to przeszedlem :| No wiec jestem w L.A.Przechodze przez parking,zalatwiam terrorystow (przez termowizjer) i kotka.Ide dalej.Zalatwiam laske i kolesia pomieszczenie dalej,po czym dochodze do drzwi z keypadem i kupa.Gdzie znajde szyfr do tych drzwi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricko11 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Witam. Mam nastepujacy problem- mam oryginalnego splinter cella:PT i moj klopot polega na tym ze cienie w grze tragicznie wygladanja!!! Sa jak na moje oko w rozdzialce 8x8 :mur: !!! Sa pozbawione rozmycia i wygladaja poprostu okropnie i zalosnie!!! Nie wiem jak to zmienic... Ma ktos jakis pomysl?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Nie wiem czy to trafne pytanie ale znalazla by sie 3 chetnych osob do rozegrania akcji multi dla sprawdzenia "jak to jest" bo nie moge znalesc zadnego sserwa zeby w to zagrac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimeries Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam! Mam taki sam problem jak kolega dwa posty wyżej. Również moje cienie są mega schodkowe. Momentami wydaje sie, ze sa ladne jednak jak sie zblizy to pojawiaja sie schodki. Tak samo mam w Prince of Persia Warrior Within. Miałem sterowniki Omega i myślałem, że to ich wina więc zainstalowałem ofcijalne, ale nic to nie dało. ricko11 -> zmieniałeś ostatnio może karte graficzną z nvidii na ati ? Mój sprzęt to: Duron 1200 Abit KT7A 384 Sdram Radeon 9550 bez OC. ricko11 -> jaki masz sprzęt ? Edytowane 8 Kwietnia 2005 przez Cimeries Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Podziękujcie UBI za to....też tak mam i nic nie poradzę. Na oficjalnym forum SC było takich tematów mnóstwo. Cienie w tej grze to porażka i tyle. Chociaż wydziałem jakby bardziej i mniej rozmyte cienie (najwyraźniej macie te mniej/wcale rozmyte cienie). Trzeba pomanipulować sterami. Wiem że na radkach było coś nie teges na niektótych sterach. Ja tego problemu nie miałem nigdy ale cienie, choc krawędzie mają rozmyte, to i tak widać że są schodkowate. To się "fachowo" nazywa "LEGO shadows" (tak nazwali je gracze na forum SC...chyba nie muszę tłumaczyć czemu ;) ). Nara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricko11 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Witam! Mam taki sam problem jak kolega dwa posty wyżej. Również moje cienie są mega schodkowe. Momentami wydaje sie, ze sa ladne jednak jak sie zblizy to pojawiaja sie schodki. Tak samo mam w Prince of Persia Warrior Within. Miałem sterowniki Omega i myślałem, że to ich wina więc zainstalowałem ofcijalne, ale nic to nie dało. ricko11 -> zmieniałeś ostatnio może karte graficzną z nvidii na ati ? Mój sprzęt to: Duron 1200 Abit KT7A 384 Sdram Radeon 9550 bez OC. ricko11 -> jaki masz sprzęt ? 1375393[/snapback] Nie , nie zmienialem nic ostatnio. Rzecz dziwna z tymi cieniami!!!Az sie nie chce wierzyc bo ta gra zostala dodana do radka ktorego wlasnie mam (9800pro)!!! Czytalem gdzies na forum ze takie rozne glupoty powoduje specialne zabezpieczenie gry ktore wykrywa np. zainstalowanego cracka i cos kopie czy to z grafa lub np. ze stabilnoscia gry. Nawet juz po tym jak sie taka giere odinstaluje to i tak ten efekt dalej zostaje bo sa dokonywane jakies wpisy do systemu... Ktos tam napisal ze mu pomogla reinstalka. Za ok cztery dni przesiadam sie na athlona 64 3000+ na plycie asusa a8n-e i na 6600gt- zrobie reinstalke i dam znac jak to chodzi na tym sprzecie na nowym systemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Nie , nie zmienialem nic ostatnio. Rzecz dziwna z tymi cieniami!!!Az sie nie chce wierzyc bo ta gra zostala dodana do radka ktorego wlasnie mam (9800pro)!!! Czytalem gdzies na forum ze takie rozne glupoty powoduje specialne zabezpieczenie gry ktore wykrywa np. zainstalowanego cracka i cos kopie czy to z grafa lub np. ze stabilnoscia gry. Nawet juz po tym jak sie taka giere odinstaluje to i tak ten efekt dalej zostaje bo sa dokonywane jakies wpisy do systemu... Ktos tam napisal ze mu pomogla reinstalka. Za ok cztery dni przesiadam sie na athlona 64 3000+ na plycie asusa a8n-e i na 6600gt- zrobie reinstalke i dam znac jak to chodzi na tym sprzecie na nowym systemie. 1376969[/snapback] Czytałeś mój post wyżej? Zmień stery na jakiś inne (niekoniecznie nowsze). Na którychś na bank będzie lepiej ale nie idealnie (i tak zobaczysz że cienie są poszarpane ale przynajmniej będą nieco rozmyte). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricko11 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Czytałeś mój post wyżej? Zmień stery na jakiś inne (niekoniecznie nowsze). Na którychś na bank będzie lepiej ale nie idealnie (i tak zobaczysz że cienie są poszarpane ale przynajmniej będą nieco rozmyte). 1377725[/snapback] Tak, ok, ale sek w tym ze ten syf nie zaczol mi sie dziac od razu- jak na poczatku mialem pirata to od ok polowy gry sie takie cuda dzialy. Wkurzylem sie i kupilem oryginal zeby sobie w koncu normalnie pograc- a tu co- KUPA!! Dalej to samo z tyz ze nie od polowy a od poczatku gry. Mysle sobie ze juz wole grac na piracie- instaluje piratai i co- TO SAMO i tez od poczatku gry!! A co do sterow to uwierz mi - wgralem juz wszystko co mozna locznie z biosem plyty... Mysle ze faktycznie to przez te zabezpieczenia i jakies gowno co sie zapisuje w rejestrze i kszani gre!! Na maxa wyprowadzony z rownowagi sciagnolem sobie demko z fileplanet bo myslalem ze moze karta mi pada lub cos ale demko chodzi idealnie. Rowniez idealnie chodzi u mojego kolesia od ktorego kupilem ta gre a ktory dostal ja wraz z radkiem jak kupowal (9800pro). Ma najnowsze stery i sie cieszy. Mamy praktycznie identyczne kompy z ta roznica ze on nigdy nie instalowal tej gry jako pirata i nie wgrywal zadnych crackow. Mysle ze dlatego mu nic sie nie dzieje. Zreszta co tu bede gdybal- tak jak pisalem za ok. 3 dni zmieniam platforme i dam znac co sie bedzie wtedy dzialo. Mam nadzieje ze bedzie ok... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Tak, ok, ale sek w tym ze ten syf nie zaczol mi sie dziac od razu- jak na poczatku mialem pirata to od ok polowy gry sie takie cuda dzialy. Wkurzylem sie i kupilem oryginal zeby sobie w koncu normalnie pograc- a tu co- KUPA!! Dalej to samo z tyz ze nie od polowy a od poczatku gry. Mysle sobie ze juz wole grac na piracie- instaluje piratai i co- TO SAMO i tez od poczatku gry!! A co do sterow to uwierz mi - wgralem juz wszystko co mozna locznie z biosem plyty... Mysle ze faktycznie to przez te zabezpieczenia i jakies gowno co sie zapisuje w rejestrze i kszani gre!! Na maxa wyprowadzony z rownowagi sciagnolem sobie demko z fileplanet bo myslalem ze moze karta mi pada lub cos ale demko chodzi idealnie. Rowniez idealnie chodzi u mojego kolesia od ktorego kupilem ta gre a ktory dostal ja wraz z radkiem jak kupowal (9800pro). Ma najnowsze stery i sie cieszy. Mamy praktycznie identyczne kompy z ta roznica ze on nigdy nie instalowal tej gry jako pirata i nie wgrywal zadnych crackow. Mysle ze dlatego mu nic sie nie dzieje. Zreszta co tu bede gdybal- tak jak pisalem za ok. 3 dni zmieniam platforme i dam znac co sie bedzie wtedy dzialo. Mam nadzieje ze bedzie ok... :mur: 1377878[/snapback] Skoro tak mówisz to coś w tym jest. Ja piszę co wyczytałem na oficjalnym forum SC (to było jeszcze w zeszłym roku...zaraz jak gra wyszła) i tam kolesie zmieniali stery i wsio chodziło oki. Jak zmienisz kompa to powinno być gites (na GF nie widziałem jeszcze tego problemu (czyt. braku rozmycia na krawędziech cieni) ale wszystko się może zdarzyć ;). Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzyli Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Witam, Kupiłem wczoraj Splinter Cell Pandora Tomorrow - oryginał. Instaluje sie spoko, wszystka pieknie, ale kiedy odpalam, wywala gre i pokazuje ze nie moze zlokalizowac cd-romu. Dvd z gra jest w napedzie. Windows pokazuje mi, ze mam wlozony splinter cell cd 3 - moze trzeba jakos zrobic tak, by widzial CD1 aby gra poszla? Pomyslalem, ze trzeba na dvd znalezc archiwum ktore odpowiada CD1, zrobic z niego obra i postwic np daemonem. Niestety, win rar pokazuje ze nie znajduje archiwow w plikach data 1, data 2, etc. O co chodzi i jak moge sobie z tym poradzic? Czy moze mimo pozorow oryginalnosci wcisnieto mi piracka wersje? Oznaczaloby to wtopione 40 pln.. :mur: plytka wyglada bardzo spoko, obrazek dobrze nadrukowany, nie wydaje mi sie ze to pirat.. a moze? :blink: Slyszalem tez ze sa gierki, ktore nie chca dzialac na kompach, na ktorych wykryja Daemon Tools czy cos podobnego. Moze to jest przyczyna? help? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricko11 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Skoro tak mówisz to coś w tym jest. Ja piszę co wyczytałem na oficjalnym forum SC (to było jeszcze w zeszłym roku...zaraz jak gra wyszła) i tam kolesie zmieniali stery i wsio chodziło oki. Jak zmienisz kompa to powinno być gites (na GF nie widziałem jeszcze tego problemu (czyt. braku rozmycia na krawędziech cieni) ale wszystko się może zdarzyć ;). Pozdro. 1377936[/snapback] Mam juz nowy sprzet. Problem nie zostal do konca rozwiazany bo owszem, krawedzie sa roznyte ale nie na tyle zeby wszystko bylo ok. Nadal gdy cien jest dlugi i pada np na sciane to widac te pieprzone schodki ale dzieki temu ze teraz krawedzie tych cieni sa juz lekko rozmyte to nie deneruje to tak i da sie grac. Cienie ktore padaja na postac Fishera sa ok i wygladaja tak jak powinny. Poza tym zdziwilem sie przy instalacji bo jeden z podpunktow zgodnosci mi sie nie zgadzal (cos o renderingi). Krotko mowiac to ta gierka nie powinna sie dla mnie ukazac na rynku skoro takie rzeczy sie z nia dzieja... Ja rozumiem ze ludzie ktorzy jada na piratach maja takie trudnosci ale zeby czlowiek ktory specjalnie kupil oryginal musial sie tak meczyc to juz lekki przegiecie!!! Jak ktos ma jeszcze jakis pomysl to niech pisze. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Mam juz nowy sprzet. Problem nie zostal do konca rozwiazany bo owszem, krawedzie sa roznyte ale nie na tyle zeby wszystko bylo ok. Nadal gdy cien jest dlugi i pada np na sciane to widac te pieprzone schodki ale dzieki temu ze teraz krawedzie tych cieni sa juz lekko rozmyte to nie deneruje to tak i da sie grac. Cienie ktore padaja na postac Fishera sa ok i wygladaja tak jak powinny. Poza tym zdziwilem sie przy instalacji bo jeden z podpunktow zgodnosci mi sie nie zgadzal (cos o renderingi). Krotko mowiac to ta gierka nie powinna sie dla mnie ukazac na rynku skoro takie rzeczy sie z nia dzieja... Ja rozumiem ze ludzie ktorzy jada na piratach maja takie trudnosci ale zeby czlowiek ktory specjalnie kupil oryginal musial sie tak meczyc to juz lekki przegiecie!!! Jak ktos ma jeszcze jakis pomysl to niech pisze. Pozdro. 1388426[/snapback] Czyli masz tak jak myślałem że będzisz miał...cienie dostały rozmycia ale schodków to nie wyeliminowało. Ale to NIE JEST wina twojej karyt, kompa czy czegoś tam jeszcze tylko tego że programiści zrobili jakieś goowno i tyle. Wszyscy tak maja więc się nie przejmuj. Nara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa351 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Mam takie problem no w zasadzie nie prblem:) Dziś kupiłem SC, wchodzę w multiplayer jest bardzo mało serwerów (jeden, dwa czasem trzy). Zainstalowałem najnowszego patcha i jest to samo. CZy ludzie już w to nie grają?? Może znacie jakieś listy serwerów, lub programy które wyszukują Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Mam takie problem no w zasadzie nie prblem:) Dziś kupiłem SC, wchodzę w multiplayer jest bardzo mało serwerów (jeden, dwa czasem trzy). Zainstalowałem najnowszego patcha i jest to samo. CZy ludzie już w to nie grają?? Może znacie jakieś listy serwerów, lub programy które wyszukują Pozdrawiam 1390478[/snapback] No niestety wyszedł już nowy SC i wszyscy (no prawie) się przeżucili na nowego bo ma wszystkiego więcej i lepiej. Zawsze można się jednak z kumplami umówić na partyjkę ;). Nara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lance23 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Witam mam pewien problem z multiplayerem, a mianowicie: - na poczatku wyskakiwal mi jakis napis emulaton cos tam dalej - to usunolem program do robienia obrazow i spoko juz sie napis nie pojawial ale teraz pisze mi ze nie moze znales cd-rom moze wiecie co zrobic. z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...