kosa351 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 lance23 a oryginała to ty masz??B) czy oryginał inaczej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lance23 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 orginał inaczej:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathAngel Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Witam Wszystkich ! Jestem nowy na tym forum i to jest moj pierwszy Topic. Mianowicie potrzebuje pomocy: W grze Splinter Cell : pandora Tommorow utknołem w miejscu gdzie jade sobie winda na 1 i tam jest 2 straznikow i jeden koles od spraw technicznych ( siedzi za komputerkiem ) w pokoiku gdzie jest jakas sterownia. Unieszkodliwiam straznikow i gdy przeprowadzam sabotarz na tym kolesiu przy kompie i on powie mi ze zna angielski itd. potem go obezwladniam i wtedy mi Mission Faild wyskakuje. Nie ma tam zadnych przelacznikow komputerow nie da sie uzyc, probowalem na wszystkie sposoby obchodzic sie z tymi gosciami i nic zawsze mission Faild! Sa tez tam 3 drzwi 2 z nich to schowki a 3 sa zamkniete :( Pomocy o co tam chodzi ?? Z gory THX za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 To jest ta misja z ladzia podwodna?? Jesli tak to musisz podejsc z gosciem do kompa i on musi go uzyc. Jak to zrobisz to przytrzmaj go jeszcze chwile dopuki nie odwola alarmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathAngel Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 THX ! :D Zadziałało :D Bardzo dzieki siedziałem nad tym 2 dni i nie kumałem! I choc troche znam angielski nie mogłem sobie z tym poradzic :P TXH for You Man :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bless Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Witam, dostalem do grafy Pandora Tomorrow i chcialem sobie pograc na multi, sciaglem wszystkie patche od 1.1 do 1.31 i teraz kiedy wybieram w glownym menu multiplayer wyskakuje mi blad i jest napisane zebym wlozyl cd...spotkal sie ktos z czyms takim moze? przed patchowaniem mozna bylo wejsc do multi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 przeinstaluj gre. i tak wiekszosc serwerow nie jest postawione na najnowszej wersji :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathAngel Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Witam wszystkich :D Panowie! Znowu utknolem w Pandora Tommorow. Mianowicie jestem chyba juz na koncu gry w miejscu kolo wind w porcie lotniczym. podemna jest 3 zarazonych gosci terrorystow i mam ich skosic! Pytanie tylko jak jezeli windy nie dzialaja a nie da sie przestrzelic teych daszkow wiszacych ze szkla konstrukcji z metalu z otworami w ksztalcie kolek! pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Witam wszystkich :D Panowie! Znowu utknolem w Pandora Tommorow. Mianowicie jestem chyba juz na koncu gry w miejscu kolo wind w porcie lotniczym. podemna jest 3 zarazonych gosci terrorystow i mam ich skosic! Pytanie tylko jak jezeli windy nie dzialaja a nie da sie przestrzelic teych daszkow wiszacych ze szkla konstrukcji z metalu z otworami w ksztalcie kolek! pomocy! 1430726[/snapback] Kiedy na nich spojrzysz przez termowizjer to jak pojdziesz dalej to jedna winda bedzie dzialala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathAngel Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 No Fakt :P Ale patrzylem juz przez termowizor tylko nie zblizalem :D Ale LOL ze mnie :oops: ! Dzieki Wielkie :D A tak przy okazji ile do konca gry?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 3 terrorystow i jedna bomba :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 ludzie potrzebuje szybko odpowiedzi chce pograć w multi i nie wiem gdzie ustawić punkbuster na enable mam patcha 1.31 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 rowal latarnie z pistoletu chowaj sie przed swiatlem wlacz noktowizor a potem lec miedzy swiatlami z reflektorow pod sciane i potem pod sciana idz do dzwi :)a strzela ten typek z balkonu jak cie oswietli jakis reflektor. z ta laska to trzeba pogadac ;) 814257[/snapback] a nie lepiej po prostu zrobic tak, jak radzi koles z centrali, czyli wylaczyc noktowizor i wbiec w promien swiatla? koles na gorze ma noktowizor i jesli bedziesz szedl w swietle - czyli widoczny jak kaczka na strzelnicy - to on, paradoksalnie, nie bedzie Cie widzial. bez strzelania, bez kombinowania - uzyc ich broni przeciwko nim ;) sorki za odgrzebanie tematu, ale kupilem Splinterka niedawno i gram w ta gre pierwszy raz - i musze przyznac, ze wymiata maksymalnie. wczoraj mnie przyssala do siebie na 4 godziny, co jest dosc duzym wyczynem. do tego dzwiek - rewelacja. aha - jakby co, to gram na PS2 i sposob, ktory podalem skutkuje na pewno w wersji na konsole. ogolnie - dobrze jest sluchac tego, co podpowiada centrala przez radio, trzeba tylko znac angielski ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 ja mam po polsku :D oczywiście przeszedłem ,strasznie wciąga ,ma niesamowitą fabułe ,dźwięk i grafikę też niczego sobie :P jak coś to moge pomóc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 witam mam problem. do grafiki dostalem ta gierke (na jednej plytce tylko, dziwne ale nie winkam) i po instalacji gdy chce uruchomic gre ta sie tak jakby zawiesza. rozdzielczosc monitora sie zmienia (na oko to 800x600), czesc pulpitu jest przyslonieta czarnym prostokatem i na tym sie zatrzymuje. nie pojawia sie zadne menu, zaden komunikat, po prostu nic. jedyne co mozna z tym zrobic to atl+ctrl+del i zakonczyc proces... wie ktos moze co da sie z tym zrobic zeby dzialalo? bede wdzieczny za sugestie pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 na 1 cd? dziwne ja dostalem ja na jednej dvd ;P i zajmuje prawie cala ;P a tez ja do grafy dorzucili. coz u mnei bywa podobnie, ale zauwazylem ze blad nei wyskakuje jak sie gre odpali poprzez autstart z plyty, dlaczego - nei mam pojecia ale tak chodzi u mnei lepiej. jak sie nic nie uda zrobic to proponuje wgrac cracka do gry ale poprobowac z innymi, powinno pomudz ]:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 czy dużo osób gra w pandore przez neta tzn multi player ? bo mam orginała i zastanawiam się czy się opłaca go instalować tylko dla multi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 na 1 cd? dziwne ja dostalem ja na jednej dvd ;P i zajmuje prawie cala ;P a tez ja do grafy dorzucili. coz u mnei bywa podobnie, ale zauwazylem ze blad nei wyskakuje jak sie gre odpali poprzez autstart z plyty, dlaczego - nei mam pojecia ale tak chodzi u mnei lepiej. jak sie nic nie uda zrobic to proponuje wgrac cracka do gry ale poprobowac z innymi, powinno pomudz ]:> 1660119[/snapback] faktycznie to dvd nie cd, nie spojrzalem dokladnie... :oops: miales racje, jak uruchomilem z autostartu to wszystko dzialalo... ps. widok zza plecow jest jedynym? bo ja wole z pierwszej osoby... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 napewno ktoś na wieczór gra ale i tak mało osób, pewnie tylko Ci co są na samym szczycie"Leader Board"... mi się znudziła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 to git ze poszlo :D nie ma chyba gorszej kichy niz dostac gra za darmoche i nie modz zagrac, szczegolnei gdy to dobra gra. co do widoku to nei stwierdzilem widoku zp ierwszej osoby, ale mi tam bardziej odpowiada z 3 do takiej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arinas Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 A ja mam taki problem, że po wł. gry i wybraniu Single Player to mnie wyzuca do Windowsa :unsure: I pojawia sie taki komunikat : "Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application" Co mam robić ?? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 (edytowane) musisz se kupic orginala , bo na piracie nie ruszy edit : wlasnie mam te gre i cos jest nie tak :D wszyscy jakos szybciej chodza , tzn wszystko sie jakby szybciej dzieje, da sie cos z tym zrobic ? Edytowane 26 Grudnia 2005 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Kiedyś widziałem w telewizji(z rok temu, bodajże Hyper) jak wyciskali fpsy z gier... i wiadomo wszystkie gierki normalnie, tylko że właśnie Splinter szalał :D. Spróbuj włączyć vsync. Chociaż trochę dziwne, żeby w dzisiejszych czasach giera, co ma za dużo fpsów chodziła za szybko. Rozumiem, jeśli chodzi np. o pegazusa, itp, ale nie dzisiaj ;). Włącz vsync. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 chcetnie , ale vsync nie da sie wlaczyc z poziomu gry :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 a z poziomu sterowników nie mozesz właczyć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) no wlasnie nie bardzo ,tzn. nie ma , albo nie moge znalesc :/ always select maximum refresh rate <---- moze to jest 'vsync' , ale inaczej sie nazywa ? Edytowane 29 Grudnia 2005 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uziel101 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 no wlasnie nie bardzo ,tzn. nie ma , albo nie moge znalesc :/ always select maximum refresh rate <---- moze to jest 'vsync' , ale inaczej sie nazywa ? always... to jest: zawsze wybierz maksymalne odwieżanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Vertical Sync, Wait for Vertical Sync Sync Vertical :lol: Szukaj czegoś takiego i włącz. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 witam.. może kiepsko szukałem:) ale po 3 godzinach surfowania itp.. ma ktoś spolszczenie do tej gry? posiadam wersje DVD dodaną z kartą:) Znalazłem spolszczenie do jedynki, posiadam oryginał trójki.. lecz pandory nigdzie znalesc nie mogłem:/ chodzi mi o spolszczenie samych napisów w grze... Jeżeli ktoś ma, byłbym wdzięczny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Sam mam ta gierke dodana do mojej grafy i juz wczesniej szukalem spolszczenia napisow i nici :( Sam sie zaraz znow zabiore za poszukiwania googlarka ,ale cos czuje ze lipa bedzie :? Jak ktos juz namierzyl takowe spolszczenie niech zapoda linka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...