Gość SamoDobro Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Sam mam ta gierke dodana do mojej grafy i juz wczesniej szukalem spolszczenia napisow i nici przeciez Splinter to za bardzo wybujalej fabuly nie posiada... a i angielskiego mozna sie poduczyc, co przydac sie moze w przyszlosci... zachecam do przejscia gierki w ingliszu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Ja ukonczyłem gre w Ingliszu:) Ale spolszczenia i tak poszukuje - chyba moge:) Angielski znam (nie-perfekt). Tymbardziej, że jedynke i trójka mam po polsku. To by dopełniło całości, zresztą zamiast namawiać na Inglisza mógłbyś pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik133 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Czy ktoś ma problem tego typu: CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game. :mur: POMOCY piszcie na gg 1170690 :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 ja tak mialem. Pomoglo wywalenie Alcohola i innych takich rzeczy, potem usunięcie z rejestru wpisów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoboS Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Wkurza mnie to, ze nie moge wlaczyc AA i Anizo w tej grze .. w sterach ustawiam profil i wszystko jest cacy ale to nie ma zadnego odwzorowania w grze, jest na to jakis sposob, czy moze juz "ten typ tak ma" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 ten typ tak ma, u mnie aa tez nie da rady wlaczyc:/ w jedynce tez nie moglem, choc niektorym "chyba" sie to udalo przeczytawszy caly temat kiedys doszedlem do tego wniosku.. mi niestety to sie nie udalo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 by mógł ktoś podesłać sejfy z misji gdzie jest ta łódź podwodna i się takiego gostka przystawiło do kompa by wylączył alarm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Ja mam taki rpoblem. Po odpaleniu gram mniej wiecej minutke i rozmazuje mi sie obraz i wylacza monitor. Nic nie mozna zrobic tylko resetnac kompa. Moja grafa to GF4 Ti 4200 (stery 8.1.9.8 z dnia 2005.12.10), directx 9.0c. prosze o pomoc, z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1983 Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 mam problem czy u kogoś też jest takie coś że postać jest bardzo jasna praktycznie świeci ?? o co chodzi możę to sterowniki już sam nie wiem mam radeona 9550 gigabyte może ktoś mi pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Czy ta gierka hula pod Win Vista ?? Kupiłem ją w wydaniu Kolekcja klasyki i nie mogę odpalić... Konkretniej odpala się ale jak daje single player to nie mogę utworzyć profilu. Jakaś rada ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borozu Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Jest jakaś rada na to? Mam 7600GS na najnowszych sterach 196.21. Które zainstalować by poprawnie rozpoznawało grafę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Polecam spróbować dużo starszych sterowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...