Niemiec Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Przejdz po wodzie pod mostkiem.. on na tym mostku bedzie na Ciebie szczekal co sie ruszysz ;)juz go znalazlem, ale jak za pierwszym razem przechodzilem to przeszedlem przez "sypialnie" a potem juz tylko mission complete. nawet nikogo nie ogluszylem w tej misji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bo! Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 michalak -> Imo gupio napisales , napewnio twoj sprzet nie wytrzyma ,wrecz sie posra pod obciazeniem nowego sc. Pamieci napewno tez ci nie starczy... [lol] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 BO! już jeden User zwrócił uwage, nie musisz tego robić jeszcze raz :) Wy tu się jaracie demem, a umie odpalić nieche :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bo! Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Clares - ale mnie razi takie cos , bo kazdy by chcial miec , ale nie kazdy moze sobie zafundowac... A bezmozgow nie brakuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 michalak -> Imo gupio napisales , napewnio twoj sprzet nie wytrzyma ,wrecz sie posra pod obciazeniem nowego sc. Pamieci napewno tez ci nie starczy... [lol]A jednak gra działa i pamięci wystarczają narazie przy tej mapie, jak będą bardziej złożone w pełnej wersji to się zobaczy. A grafika piękna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Wreszcie zdobylem to demko i powiem 1- WYMIATA - mieliscie racje - dobry stary klimacik :) A co do grafy to co wy gadacie ze nic nie zostala poprawiona?? Odpalcie sobie pierwsza czesc albo dodatek i wlaczcie np noktowizor :P i wogole bardziej szczegolowa gierka,nic dziwnego ze wymaga karty z dxem 8 :) Ale na szczescie wiekszosc z nas nie musi sie martwic :twisted: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Właśnie skończyłem to demo.. krótkie :( Kaeres: też ten pies w 2-giej misji o mało do zawału mnie nie doprowadził :) Gra ogólnie jest extra.. ;] mi sie po prostu to podoba.. kiedy jest premiera? Demo zdecydowanie za krótki, czekam na pełną. A co do tego psa to też mnie trochę wystraszył :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Wreszcie zdobylem to demko i powiem 1- WYMIATA - mieliscie racje - dobry stary klimacik :) A co do grafy to co wy gadacie ze nic nie zostala poprawiona?? Odpalcie sobie pierwsza czesc albo dodatek i wlaczcie np noktowizor :P i wogole bardziej szczegolowa gierka,nic dziwnego ze wymaga karty z dxem 8 :) Ale na szczescie wiekszosc z nas nie musi sie martwic :twisted: 8)Ja uważam, że grafa jest znacznie poprawiona (fajne cienie, oświetlenie i woda) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Ekhem...a ja natknalem sie na sieci na beta wersje Splinter Cell: PT. Nie chce zadzierac z modami ;) ale czy ktos to juz to prawdzal ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 czy dziala wam AAw tej grze ?? bo u mnie na 56.64 jakoś nie a gra chodzi miodzio w 1024x768 i high detail, czasami potrafi zwolnic do ok 25-28fps ale to i tak full płynny obraz , zwykle 35-50fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 A czym sie zmienia to, że np. zamiast otworzyć drzwi chcę użyć Optic Cable albo innej funkcji.A czym sie zmienia to, że np. zamiast otworzyć drzwi chcę użyć Optic Cable albo innej funkcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 A czym sie zmienia to, że np. zamiast otworzyć drzwi chcę użyć Optic Cable albo innej funkcji.A czym sie zmienia to, że np. zamiast otworzyć drzwi chcę użyć Optic Cable albo innej funkcji. wciskasz spacje (default) i trzymajac ja ruszasz kursorami( gora dol : w, s) co do demka.. qrcze nie wytrzymam do premiery ;)))) na moim cfg .. super plynnie to nie bedzie ale grac sie da;] zastanawiam sie czy daje cos zmiana plikow *.ini (bo ja roznicy nie widze w dzialaniu)jest tam pare opcji w prawdzie nie duzo ale zawsze wiecej niz w menu : low,medium,high.. potrzebuje wiedziec jak tu fpsy sprawdzic ?? anybody ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 potrzebuje wiedziec jak tu fpsy sprawdzic ?? anybody ?:) Frapsem można Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 czy dziala wam AAw tej grze ?? bo u mnie na 56.64 jakoś nie a gra chodzi miodzio w 1024x768 i high detail, czasami potrafi zwolnic do ok 25-28fps ale to i tak full płynny obraz , zwykle 35-50fpsMi też miodzio chodzi a AA tez mi nie działa(grafa się sypie) i to na 41.09 jak i 43.45 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 fajna giera u mnie na high i w 1024 jak siedze w trawie troche zwalnia ale ogolnie spox fajnie kolo szpagacik miedzy wagonami robi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 A czym sie zmienia to, że np. zamiast otworzyć drzwi chcę użyć Optic Cable albo innej funkcji. mozesz tez kolkie mod myszki ;] a kiedy MP demo bedzie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 heh - tez sie wypowiem ! wiec to demo ma jeden bład... ... za krótkie ! grafika piękna ! U mnie chodzi miodowo wszystko na max 1024/768! aha - mam stery 45.23 - i wszystko smiga bez błędów ! pozdro i czekamy na FUULLA ! plóm! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Qwas- Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 nie wiem co jest grane ale jak odpalam demko to mi sie tnie ciagle co jakis czas na kilka sekund mam gf4ti4200 co moze byc grane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 NO i pograłem w demko dzisjaj u znajomego i jestem mile zaskoczony :) Stary dobry klimat został, grafika troche poprawiona :) No i zoom naprawde fajny :) I zdaje mi się że jak patrzyło się w jedynce przez kabel optyczny to widok był czarnobiały a teraz kolorowy (ah ten postep techniki :P ) Ogólnie jestem na TAK :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 ta ogladam te screeny... grafa wyglada niezle,zle moze poprostu wystarczy rzucic mniej dkąłdne teksturki i juz gra bedzie chodzila ok? Mysle ze full bedzie chodzil ok na grafach za 600-700 zl,bo to paranoja jak trza kupic karte za 1k zeby sobie w cos dobrze pograc...? Te swiatla... na niektorych screenach wygladaja fajnie... a jak beda sie dobrze odkształcac w animacji to juz cool, ta gierka ma efekty z DX 9 juz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 A mi wywala do windy przy ładowaniu ? Moze to wina sterów (42.86) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Niestety nie, wynny jest brak shaderów w MX'ach. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondzioR Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 a kiedy MP demo bedzie ??qfa już doczekać sie niemoge "singiel player rox, multiplayer is brilliant " :D a wracajac do demka umnie w high detalach chodzi spoko,chociaż pare razy sie zająknęło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Nie wiem jak z fullem ale na demku dziala. Wiec Karas Twoja teoria sie nie sprawdza. Dowod (sorry za wielkie zdjecia ale wymaga tego sytuacja). Tutaj nie jest problem zlego dzialania AA, tylko bardzo dobrego silnika gry, ktory sam wygladza krawedzie. Bez AA Z AAx4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Grass powiedz jak chodzi Splinter w porownaniu do Far Cray'a chodzi mi o szybkosc - fps lepiej czy podobnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 nie miezylem FPS ale chodzi super 1024/768/32bit 100Hz , grafa ustawiona na high i poprostu plynie , zero zwolnien , przyciec , rwan itd jednym slowem miod :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 u mnie wsystko na max i dziala plynnie (jak narazie :P) wiec jest o wiele lepiej niz w Far Cry - gra bedzie extra, ale po kolei (FC byla pierwsza ! :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Wyszlo wlasnie demo MP i mam pytanie jak to u was chodzi?? Bo u mnie smiechu warte :lol: Zwalnia na kazdych ustawieniach i rozdzialce do 10FPS :lol: SPDemo i nie mialem problemow .Ehh ide grac w FarCry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Hmm zmienilem na detale na normal i juz jest ok ,ale to demo jest jakies dziwne. Najpierw zagralem raz online. Nawet sie fajnie gralo ,ale potem jak chcialem dolaczyc do innej gry ,to caly czas mnie wywala do pulpitu. WTF!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 ściagnąłem, zainstalowałem, włączam.............i lipa robi mi się czarny ekran, czekam i nic mi się dzieje więc reset i tak dwa razy więc narazie daje sobie spokój i próbuję jakoś to rozwiązać, myślę że to wina sterów mam omegi do catów 2.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...