Skocz do zawartości
Milo

Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Rekomendowane odpowiedzi

Przejdz po wodzie pod mostkiem.. on na tym mostku bedzie na Ciebie szczekal co sie ruszysz ;)

juz go znalazlem, ale jak za pierwszym razem przechodzilem to przeszedlem przez "sypialnie" a potem juz tylko mission complete. nawet nikogo nie ogluszylem w tej misji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

michalak -> Imo gupio napisales , napewnio twoj sprzet nie wytrzyma ,wrecz sie posra pod obciazeniem nowego sc. Pamieci napewno tez ci nie starczy... [lol]

A jednak gra działa i pamięci wystarczają narazie przy tej mapie, jak będą bardziej złożone w pełnej wersji to się zobaczy. A grafika piękna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wreszcie zdobylem to demko i powiem 1- WYMIATA - mieliscie racje - dobry stary klimacik :) A co do grafy to co wy gadacie ze nic nie zostala poprawiona?? Odpalcie sobie pierwsza czesc albo dodatek i wlaczcie np noktowizor :P i wogole bardziej szczegolowa gierka,nic dziwnego ze wymaga karty z dxem 8 :) Ale na szczescie wiekszosc z nas nie musi sie martwic :twisted: 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie skończyłem to demo.. krótkie :(

Kaeres: też ten pies w 2-giej misji o mało do zawału mnie nie doprowadził :)

Gra ogólnie jest extra.. ;] mi sie po prostu to podoba.. kiedy jest premiera?

Demo zdecydowanie za krótki, czekam na pełną. A co do tego psa to też mnie trochę wystraszył :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wreszcie zdobylem to demko i powiem 1- WYMIATA - mieliscie racje - dobry stary klimacik :) A co do  grafy to co wy gadacie ze nic nie zostala poprawiona?? Odpalcie sobie pierwsza czesc albo dodatek i wlaczcie np noktowizor :P i wogole bardziej szczegolowa gierka,nic dziwnego ze wymaga karty z dxem 8 :) Ale na szczescie wiekszosc z nas nie musi sie martwic  :twisted:  8)

Ja uważam, że grafa jest znacznie poprawiona (fajne cienie, oświetlenie i woda)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czym sie zmienia to, że np. zamiast otworzyć drzwi chcę użyć Optic Cable albo innej funkcji.A czym sie zmienia to, że np. zamiast otworzyć drzwi chcę użyć Optic Cable albo innej funkcji.

wciskasz spacje (default) i trzymajac ja ruszasz kursorami( gora dol : w, s)

co do demka.. qrcze nie wytrzymam do premiery ;))))

na moim cfg .. super plynnie to nie bedzie ale grac sie da;] zastanawiam sie czy daje cos zmiana plikow *.ini (bo ja roznicy nie widze w dzialaniu)jest tam pare opcji w prawdzie nie duzo ale zawsze wiecej niz w menu : low,medium,high..

potrzebuje wiedziec jak tu fpsy sprawdzic ??

anybody ?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy dziala wam AAw tej grze  ?? bo u mnie na 56.64 jakoś nie a gra chodzi miodzio w 1024x768 i high detail, czasami potrafi zwolnic do ok 25-28fps ale to i tak full płynny obraz , zwykle 35-50fps

Mi też miodzio chodzi a AA tez mi nie działa(grafa się sypie) i to na 41.09 jak i 43.45

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh - tez sie wypowiem !

wiec to demo ma jeden bład... ... za krótkie !

grafika piękna !

U mnie chodzi miodowo wszystko na max 1024/768!

aha - mam stery 45.23 - i wszystko smiga bez błędów !

pozdro i czekamy na FUULLA !

plóm!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NO i pograłem w demko dzisjaj u znajomego i jestem mile zaskoczony :) Stary dobry klimat został, grafika troche poprawiona :) No i zoom naprawde fajny :) I zdaje mi się że jak patrzyło się w jedynce przez kabel optyczny to widok był czarnobiały a teraz kolorowy (ah ten postep techniki :P ) Ogólnie jestem na TAK :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta ogladam te screeny... grafa wyglada niezle,zle moze poprostu wystarczy rzucic mniej dkąłdne teksturki i juz gra bedzie chodzila ok? Mysle ze full bedzie chodzil ok na grafach za 600-700 zl,bo to paranoja jak trza kupic karte za 1k zeby sobie w cos dobrze pograc...? Te swiatla... na niektorych screenach wygladaja fajnie... a jak beda sie dobrze odkształcac w animacji to juz cool, ta gierka ma efekty z DX 9 juz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak z fullem ale na demku dziala. Wiec Karas Twoja teoria sie nie sprawdza. Dowod (sorry za wielkie zdjecia ale wymaga tego sytuacja).

Tutaj nie jest problem zlego dzialania AA, tylko bardzo dobrego silnika gry, ktory sam wygladza krawedzie.

Bez AA

Dołączona grafika

Z AAx4

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm zmienilem na detale na normal i juz jest ok ,ale to demo jest jakies dziwne. Najpierw zagralem raz online. Nawet sie fajnie gralo ,ale potem jak chcialem dolaczyc do innej gry ,to caly czas mnie wywala do pulpitu. WTF!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ściagnąłem, zainstalowałem, włączam.............i lipa

robi mi się czarny ekran, czekam i nic mi się dzieje więc reset i tak dwa razy więc narazie daje sobie spokój i próbuję jakoś to rozwiązać, myślę że to wina sterów mam omegi do catów 2.3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi