Pitbull82 Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Ok, po pewnych zabiegach udało mi się zagrać w to demko mp. IMO jest ono trochę nie dopracowane, za duże wymagania :), jakoś dziwni mi się gra, jest sporo widocznych różnic aniżeli w sp, grałem sam dla potestpowania, teraz idę poszukać jakieś gry na necie :) P.S. Wie ktoś jak włączy tryb FPP (bo na screenach widziałem że można) i jak wyświetlić ilość klatek :?: update: Chyba nie da rady snarazie pograć na multi bo trzeba się rejestrować a jak się chcę zarejestrować to nie daje rady się połączyć z ich serwerem (najwidoczniej zapchany :? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Za duze wymagania ? Grafa lepsza niz w Far Cry dx8 i do tego plynniejsza. FPP to chyba tylko w trybie celownika lub lornetki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 FPP jest wtedy gdy grasz nie szpiegiem a tym drugim gosciem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Za duze wymagania ? Grafa lepsza niz w Far Cry dx8 i do tego plynniejsza. FPP to chyba tylko w trybie celownika lub lornetki. grafa napewno nie lepsza od far cry . I w sumie jak tak troche pogralem to nie to co jedynka , jednak pierwsza czesc byla lepsza ... no chyba ze dalej bedzie lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 HI - mam takie jedno pytanko - wiem ze moja karta graf jest niewspierana w tej grze (tak samo jak w PoP) i chciałbym was sie zapytac czy istnieje jakis sposób za pomoca którego mógłbym te gre uruchomic :/ ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Za duze wymagania ? Grafa lepsza niz w Far Cry dx8 i do tego plynniejsza. FPP to chyba tylko w trybie celownika lub lornetki. grafa napewno nie lepsza od far cry . I w sumie jak tak troche pogralem to nie to co jedynka , jednak pierwsza czesc byla lepsza ... no chyba ze dalej bedzie lepiej Masz PS2.0 wiec nie mozesz za bardzo stwierdzic. Wg. mnie grafa w Splinterze jest lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa45™ Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Witam wszystkich. Jestem nowy na forum jednak przeglądam już od jakiegoś czasu:) Mam pytanie związane z demem MP. Czasem (a raczej bardzo często) podczas łączenia wywala mnie do windowsa. Czy ktoś tez spotkał się z takim problem i czy umie na to zaradzić jakoś lub czego to może być wina. Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 HI - mam takie jedno pytanko - wiem ze moja karta graf jest niewspierana w tej grze (tak samo jak w PoP) i chciałbym was sie zapytac czy istnieje jakis sposób za pomoca którego mógłbym te gre uruchomic :/ ??Niestety narazie chyba nie, 3danalize ustawiony tak jak do pop nie daje rezultatów, chyba nadszedł czas na grafe z shaderami :? ehh... Ps. trochę mnie to wmordejezyło, że nawet emulator nie działa, dziwne że jednym się chce zrobić dobrą grę m.in. pod względem graficznym z najmowszymi efektami nawet z dx9 (nfsu, cmr3,4, ect.) ale dziłającą dobrze na starych kartach, a tu taki zonk :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Za duze wymagania ? Grafa lepsza niz w Far Cry dx8 i do tego plynniejsza. FPP to chyba tylko w trybie celownika lub lornetki. grafa napewno nie lepsza od far cry . I w sumie jak tak troche pogralem to nie to co jedynka , jednak pierwsza czesc byla lepsza ... no chyba ze dalej bedzie lepiej Masz PS2.0 wiec nie mozesz za bardzo stwierdzic. Wg. mnie grafa w Splinterze jest lepsza. wlasnie dlatego ze mam ps 2.0 nie musze grac z okrojona grafika ... wiec FC jest ladniejszy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 No to nie dokladnie przeczytales moja poprzednia wypowiedz i wciales tylko slowo, ze w F-C jest lepsza. W DX8 nie jest lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 No to nie dokladnie przeczytales moja poprzednia wypowiedz i wciales tylko slowo, ze w F-C jest lepsza. W DX8 nie jest lepsza. ale to gra DX9 wiec DX8 sie nie liczy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 No to nie dokladnie przeczytales moja poprzednia wypowiedz i wciales tylko slowo, ze w F-C jest lepsza. W DX8 nie jest lepsza. ale to gra DX9 wiec DX8 sie nie liczy ... Ale Kaeresa karta wspiera tylko dx8 wiec on porownuje jako dx8. osobscie nie wypowiem sie gdzie grafa jest lepsza bo widzilem tylko menu farcry, bo przy probie uruchomienia dem wylazila do windy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Ja mowie, ze grafa w DX8 jest ladniejsza w SP niz FC a ten wyjezdza ze nie bo w DX9 jest ladniejsza. Obaj mamy racje tylko Ty nie nawijasz na temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 ozesz.. ale dali REKLAME w Splinterze... SONY ERICSSON T610 :twisted: a to w oryginale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 To już nawet w Menu jest SonyErikson, a w jedynce był Palm. Taki mały product placement :twisted: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nefar Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Dla scislosci to w splinterze jest T630 a nie T610. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Udało mi się w to pograć na multi i muszę powiedzieć że jest super :) Szczególnie gra szpiegiem, bo tym drugim kolesiem jakiś taki mało funkcyjny się czuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 a mi ten splinter cholernie haczy.. zarówno single jak i multi... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samoth Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 A odpalil to ktos na GeForce 2 GTS ? bo zastanawiam się czy pójdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Mc Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 no i juz mam gierke spoko klimat jak zwykle duzo sie nie rozni od poprzedniej czesci ale to narazie poczatek gry moze pozniej bedzie lepiej kurcze malo czasu a tu takie gry SC:Pandora, Far Cry, PES 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 no i juz mam gierke spoko klimat jak zwykle duzo sie nie rozni od poprzedniej czesci ale to narazie poczatek gry moze pozniej bedzie lepiej kurcze malo czasu a tu takie gry SC:Pandora, Far Cry, PES 3 Znajdz mi gdzies dodatek bardziej godny swojego poprzednika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 a mi ten splinter cholernie haczy.. zarówno single jak i multi... :evil: Heh ja mam to samo stymze "haczy" do za duzo powiedziane. Framerate przy 1280x1028 i High Details spada do 25-20fps przy normalnym widoku. Przy nightvision i thermovision smiga jak szalona. WTF? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Mam tak samo - z tym że do tej pory siedziałem cicho, bo myślałem że już moja grafa nie teges... ale jak widzę to skoro na 9700 też tak jest.... Aż dziwne że nikt nie zwrócił wcześniej na to uwagi. Sprawdzałem na 1024 High, później zjechałem detalami na Med i chodzi dokładnie tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Jak dla mnie cos jest wyraznie nie tak :evil: Jest dokladnie tak jak mowisz - na medium jest to samo. Gra sama w sobie smiga - to widac - jedynie na normalnym widoku zwalnia bardzo :evil: Dziwnie to wyglada... Nie sprawdzalem na innych sterach (tylko na Omegach 4.3). Tymczasem czekam na jakiegos patcha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 a mi ten splinter cholernie haczy.. zarówno single jak i multi... :evil: Heh ja mam to samo stymze "haczy" do za duzo powiedziane. Framerate przy 1280x1028 i High Details spada do 25-20fps przy normalnym widoku. Przy nightvision i thermovision smiga jak szalona. WTF? u mnie nie "haczy" tylko ze gram w 1024/768 - high - stery omegi na cat 4.1 ... a co do samej gry to duzo slabasza od jedynki , gry od ktorej nie moglem sie oderwac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Mc Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 no i juz mam gierke spoko klimat jak zwykle duzo sie nie rozni od poprzedniej czesci ale to narazie poczatek gry moze pozniej bedzie lepiej kurcze malo czasu a tu takie gry SC:Pandora, Far Cry, PES 3 Znajdz mi gdzies dodatek bardziej godny swojego poprzednika. poczekaj na DOOM 3 i H-L 2 :) a pilka od konami co nowa to coraz lepsza :P wiadomo ze jak pocinalismy w pierwsza czesc a w 2 dali tylko jakes pare bajerow to nie bedzie tego samego klimatu i grywalonosci przyklad dam na sobie MGS na PSX zagrywalem sie tylko z konsoli iskrzylo a w MGS 2 mam ale nie gram jakos mnie nie wciaga nie ma tego czegos co 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Mylisz sequele z dodatkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 co by nie mowic i tak ta czesc ma sie nijak do orginalu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Mylisz sequele z dodatkami.U2 SC:PT to nowa gra, dodatek (Mision Pack) do SC był wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Ja bym nie nazywal jej jako nowa gra ani mision packiem. W sumie bardziej tym drugim. Ma wszsytki cechy jakie powinien miec mision pack: poprawiona grafa (ale nadal ta sama), jeden czy dwa nowe ruchy bohatera, nowy scenariusz z misjami. Z tego co sie orientuje to sequele sa w sumie budowane jezeli nie od podstaw to przynajmniej sa zgola inne od swoich poprzednikow aby nie zazucic im wlasnie wtornosci (roznie to bywa, np. fifa itp). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...