Gość DaMcio Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 a więc mam zamiar zakupić to http://www.sirius.pl/product.php?action=in...fo&id=6794&sid= i to http://www.lucky-star.com.pl/index.php?loa...r=WES08025B1M3_ a pytanie to czy jedno do drugiego pasuje i czy kupować ten radiator (i jakie są jego wymiary) graficzna to fic 9500Pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 :?: chcesz zalozyc ten wentyl na ten radiator :?: LoL :lol: nie da rady :) chyba, ze o czym innym myslisz :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 acha czyli nie da rady w takim wypadku biore tylko wiatrak :) tylko :( zobaczcie tutaj http://www.silenthardware.de/forum/index.p...p?showtopic=333 on to kupił czy zrobił (jeżęli to 2 to też tak chce !) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 o kurde, niemiecki :| ale jezeli w ten sposob zrobisz, to okej bedzie pasowalo, tylko ze 3-4 sloty zajmie :( ale bedzie okej. tyle ze musisz sobie ten "chwytak" zrobic. no ale to nie powinien byc problem tweakowca :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 o fajnie 4 sloty ja mam 5... a w 1 mam siciówke a ten chwytak zrobi mi ślusarz :D a i pisząć "ale jezeli w ten sposob zrobisz, to okej bedzie pasowalo" to miałeś na myśli z chwytakiem czy bez poza tym to chyba ten radiator co jest w karcie (standardowo) to powienien dać sobie rade... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 chodzilo mi o to ze jezeli chcesz ten wentyl umiescic pod radiatorem na takim chwytaku to bedzie git (wczesniej myslalem ze chcesz go jakos przykrecic :| ) a co do tych slotow to na 100% nie wiem ale widzac jego wielkosc to mi sie wydaje taki duzy :| ale nie wiem na 100% ostatnie: aha no powinien :) dac sobie rade, ale jak bedziesz krecil no to nie wiem, nie mialem w rekach jeszcze takiej grafiki :( ale zapraszam na http://forum.mod4.us/viewtopic.php?t=449 tu masz fajne chlodzenie r9,5k pro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 z Zalmanem 47J wyrobisz sie w 3 slotach pci razem z wiatrakiem a jak bys umiescil ten wiatrak pionowo to tylko 2 sloty pci zajmiesz (albo 1 w sprzyjajacych okolicznosciach) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 z Zalmanem 47J wyrobisz sie w 3 slotach pci razem z wiatrakiem a jak bys umiescil ten wiatrak pionowo to tylko 2 sloty pci zajmiesz (albo 1 w sprzyjajacych okolicznosciach) w jednym slocie :?: chyba nie :) a z tym 3 to tak jak mowilem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 aj tammm... 80mm d sie do tego przykrecic trzeba by tylko pokombinowac :-D np. -> wkrecisz sie duza srubka z srodek zalmana, miedzy dlugie finya wentyl przekreciszzeby jak najwieksza czesc radiatora owiewal, i juz :-) nie wiem jak z wydajnoscia zalmana na 9,5pro... 80mm nie bierz najtanszego - tez cie bedzie wq, lepiej machnij sie na cos fajnego/cichego a poza jak bym mial 9,5 modowac to bym sie machnal na jakis miedziany radiatorej + wentylek na 5-7v i bylo by elegancko :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 niestety na razue nbue nie stać a wiatrak spire 80x80 to mój tata już kupił :D (to chyba jak narazie nie jest zły wybór) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 mialem kiedys taki kulkowy, krecil ~2500rpm, dmuchalem nim kiedys w clapa, wciaz mam go w szufladzie, robi spory wiaterek, robi tez troche szumu.. dobrze sie sprawuje na fanmejcie :-) Pozdrawiam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 moge poprosić o dekoder slangu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 moge poprosić o dekoder slangu...a czego nie rozumiesz :?: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 tzn ozumiem ale mam wontpliwości clapa(klapa),fanmejcie(miejsce na wiatrak), a poza tym to miałeś go kiedyś zamontowanego ale znudził Ci się i do szuflady... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingrim Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 a nie latwiej by bylo kupic wiatrak na pci z allegro (ja bym tak zrobil) mniej by miejsca zajelo ale jak ktos ma miejsce to spoko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 ja ma mjejsca właśnie "spoko" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 a nie latwiej by bylo kupic wiatrak na pci z allegro (ja bym tak zrobil) mniej by miejsca zajelo ale jak ktos ma miejsce to spoko :)przy swojej glosnosci jest do bani, malo wydajny, a poza tym DaMcio chce wywolac tylko ruch powietrza :) "fanmejt"=FanMate=regulator obrotow wiatraka :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18930882 aha z tym clapem to tez chyba nie o to chodzi, ale tego to sam nie wiem :| no i z szuflada to mu o co innego chodzilo :lol: :lol: pozdrawiam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 tzn ozumiem ale mam wontpliwości clapa(klapa) Creative Labs Anninhilator Pro - karta graf na Geforce 256 DDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...