zx_spectrum Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Mam problem . Mam XP home i nie mogę zainstalować nowych styli bo Microshit se kurde ta opcyję zablokował . Na stronkach oferują tylko płatne programiki do zmiany stylów . Czy nie ma jakichś darmowych opcji ??? Czy można obejśc tą blokadę w jakiś inny sposób ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Tak możesz obejśc. Jest patch pozwalający na uruchamianie dowoilnych styli. Zajrzyj na modyfikacje, tam na samej górze jest przyklejony temat Modding Desktopu w którym znajdziesz troche przydatnych informacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F.Cruger Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Jest coś takiego jak StyleXP, programik którym zmieniasz co chcesz w wyglądzie XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Jest coś takiego jak StyleXP, programik którym zmieniasz co chcesz w wyglądzie XPNie ma to jak czytanie tematu ze zrozumieniem. Od kiedy StyleXP jest darmowy ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 uxtheme.dll sciagnij to i podmien w trybie awaryjnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F.Cruger Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Jest coś takiego jak StyleXP, programik którym zmieniasz co chcesz w wyglądzie XPNie ma to jak czytanie tematu ze zrozumieniem. Od kiedy StyleXP jest darmowy ???? Co racja to racja :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zx_spectrum Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Dzięki ... pomogło :) zmieniłem sobie styl i są efekty ...ciekawe zreszta :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...