Slayer Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Ja mam Creative Sound Blaster 64 PCI- dumnie bżmi :lol: :lol: 8) Czekam na coś z Dolby Digital 7.1 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 SB 128 Creativa zintegrowany z płytą, w ogole mam słuch jakby mi słoń na ucho nadepnął i nigdy dźwięk nie był dla mnie najważniejszy, grafa to co innego :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 c-media zintegrowana z plyta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 SB LIVE! Rulezz 8) mam go juz ponad 3 lata :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Terratec 512. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Ja z kolei posiadam SB Audigy Player i jestem nim zawiedziony. O ile jakosc dzwieku nie pozostawia za duzo do zyczenia anty-audiofilowi takiemu jak ja, to z komfortem w graniu jest juz gorzej. Otoz po jakichs 2 godzinach grania np. w GTA 3 pojawiaja sie wkurzajace trzaski w tle. Wydaje mi sie, ze to wina EAX, gdyz po przelaczeniu na A3D zgrzytow jest znacznie mniej lub calkowicie znikaja. Ktos wie czemu tak sie dzieje i jak temu zaradzic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 SB 128 Pci :) Jesli chodzi o trzaski - zobacz czy sledz jest dobrze dokrecony... lub zewrzyj kabelkiem mase z obudowa... moze nie masz gniazdka z "bolcem"... trzaski moga powstawac gdy nie odprowadza sie do masy czegos... czego nie pamietam szkole dawno skonczylem, ale masa musi byc :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 a ja mam to co w podpisie czyli SB 128 PCI ... i tak zmieniam i zmianiam pare(nascie) miesiecy i jakos nigdy nie ma kasy bo wydaje na cos innego ;) moze kiedys wreszcie qpie sobie sb live! 5.1 i mi starczy, no moze jakiegos Audigy ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Creative Sound Blaster Audigy & Creative Sound Blaster 128 PCI & jakaś zintegrowana Realtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 SB 128 PCI ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Sound Blaster Live ! Player 1024 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 AC 97 na plycie z kt133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Sound Blaster 5.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Ja z kolei posiadam SB Audigy Player i jestem nim zawiedziony. O ile jakosc dzwieku nie pozostawia za duzo do zyczenia anty-audiofilowi takiemu jak ja, to z komfortem w graniu jest juz gorzej. Otoz po jakichs 2 godzinach grania np. w GTA 3 pojawiaja sie wkurzajace trzaski w tle. Wydaje mi sie, ze to wina EAX, gdyz po przelaczeniu na A3D zgrzytow jest znacznie mniej lub calkowicie znikaja. Ktos wie czemu tak sie dzieje i jak temu zaradzic? moim zdaniem cos sie przegrzewa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 standardowy kodek AC 97 na płycie - i mi wystarczy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 SBlive 4.1 ale czaje się na Fortissimo2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 jakas yamaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 SB Live 1024 value edition, ze śledziem z spdif :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Witam Posiadane karty: Yamaha 724 (wciaz na topie!), Maya 7.1 (oswajam sie z nia wlasnie), oraz smiecie od monopolisty (SB128 nadepnalem :-( ) - Live 5.1 i Audigy Player - obie "w szufladzie" (chce sprzedac, bo sa bezuzyteczne - obie z pudelkami, itd.) -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 a ja mam tego syfa na plycie zintegrowanego :) od creativa nic nie kupie :) a wydawac kupe kasy an cos lepszego nie planuje :) Do sluchanie mp3 i filmow starczy :) A oprucz tego posiadam zestaw stereo w fazie modernizacji ale cienko narazie z kasa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 SB 128 . EAX na tej karcie to total syf ,trzeszczy jak cholera co jakiś czas np. w diablo 2 :evil: i nic się nie przegrzewa i wszystko dobrze łaczy. Po prostu syfiasta karta po tym względem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Ja mam SBLive Value i SBLive 5.1 Value i SB Pro 2 rocznik '91 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Type_R Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 SB Live! Platinum :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 SB live 1024 Value Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anon Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 SB Live! Platinum :twisted: A te szumy, zadziej trzaski w GTA3, to wina EAX ! Też tak mam ku#fa! Jednak zakłucenia występują tylko w GTA3 , nigdzie indziej! ZASTANAWIAJĄCE :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Hehe a ja mam Sound Blaster AWE 32 :D Bardzo ładnie gra, żadnych szumów, trzasków czy czego tam jeszcze :-) Pozatym ma wbudowany kontroler IDE (czasem CD pod nim mam), 2 wejścia i 2 wyjścia w tym jedno z wzmacniaczem (całkiem niezły :-) ) i tylko jedną wadę, jest na ISA :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 SB 128 PCI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 a ja mam nadzieję że za kilka dni dostanę MUSE XL i będzie czad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Widac jestem odosobniony. Mam Hercules Fortissimo II. Zajebista karta, tylko sa problemy i to spore z jej zakupem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 spiryt a dzie ją kupiłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...