Le_Sfond Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 A ja mam YAMAHA YMF-724. Dźwięk klasa a jak ktoś lubi midi to już full wypas pod XG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Ja mam Zoltrix Nightingale PRO na c-media i sygnał puszczony na głośniki przez spdifa więc dzwięk spox no i AC97 zintegrowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Aureal Vortex2 SQ2500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Aureal Vortex2 SQ2500 extra karta tylko jak kupowałem swoją to nigdzie nie mogłem dostać i mam to co mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Dotyczy Hercules Fortissimo II Bylo to dosc dawno temu, ale moze je maja. Podaje namiary sklepu: http://www.artland.com.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Sb 128 PCI :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 SB Live 5.1 + glosniki creative Inspire 5300 systemu 5.1 :D wie ktos jak wlaczyc glosnik centralny oprocz opcji Watch Movie bo na tej opcji nie da sie sluchac muzyki bo chamski dzwiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Dotyczy Hercules Fortissimo II Bylo to dosc dawno temu, ale moze je maja. Podaje namiary sklepu:http://www.artland.com.pl/ to fajny sklep na gieldzie w ofercie jak jzu pisalem maja "tualatony" no i ten przesmieszny zakaz "posuwania obudow" buhaha ale takiego herculesa to bym z checia kupil :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Do zainteresowanych ... Sa spore szanse ze w Action za niedlugi czas pojawi sie karta Hercules Foftissimo II Digital Edition (ma nowszy przetwornik CL od tego co jest montowany w Herculesie bez dopisku ) Cena okolo 80 USD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 jakiegos Live'a ze zlotymi koncowkami i spdif'em... qpilem go razem z fps1500 za 300zl... i cholera, jestem b. zadowolony :)), no i oczywiscie zintegrowany via ac97... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Mialem SB Live 5.1 ale sprzedalem i teraz uzywam system dzwiekowy ktory jest na plycie glownej. Jest bardzo dobry i nie widze roznicy pomiedzy SB Live 5.1 i wbudowanym dzwiekiem na plycie glownej. Dla mnie to SB i inne karty dzwiekowe to stata pieniedzy poniewaz nie oferuja one nic nowego. Zwykly uzytkownik nie uslyszy roznicy w jakosci dzwieku. Mysle ze karty typu SB sa dla ludzi ktorzy zajmuja sie obrubka dzwieku zawodowo etc. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 SB Live 5.1 + glosniki creative Inspire 5300 systemu 5.1 :D wie ktos jak wlaczyc glosnik centralny oprocz opcji Watch Movie bo na tej opcji nie da sie sluchac muzyki bo chamski dzwiekOpcja Watch Movie służy do emulowania Dolby Surround na filmach które mają dźwięk 2-kanałowy - to normalne, że nie nadaje się ona do słuchania muzyki. Głośnik centralny jest w pełni wykorzystywany w filmach z dźwiękiem AC3 (Dolby Digital 5.1) z płytek DVD lub w odpowiednio zrobionych DivX-ach. W niektórych grach też działa głosnik centralny, bardzo dobrze to słychać np. w Unreal Tournament. U siebie też mam Live 5.1 + amplituner 6-kanałowy (analogowy) + 5 głośników + subwoofer aktywny (własna konstrukcja - głośnik 30cm, tuba 50 litrów bass-reflex, końcówa 100W w sinusie na tranzystorach 2N3055, filtr aktywny). Wymiata zajebiście ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 mam dokladnie te same opcje na plycie glownej z AC97. Dlatego pisze ze sie za bardzo juz w tych czasach nie oplaca wydawac pieniedzy na dodatkowe karty dzwiekowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 ja mam to co w podpisie.. Audigy Platinum eX chyba wygram :wink: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 2xSBLive 1xOPTi cos tam na ISA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkoB Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Hercules Game Theater XP 6.1 -------------------------------- MarkoB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Ja mam Live 5.1 Player w pierwszym, a 64 AWE w drugim. Na razie zbieram na głośniki (we wrześniu kupuję). Czekam też na kartę dźwiękową, która zrobi na mnie wrażenie (nie zanosi się, żeby to był Creative). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Sound Blaster 5.1 i jestem z niego bardzo zadowolony :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 SB 128 PCI (CT5880) - w zupelnosci mi wystarcza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 ja tam mam sb live! 5.1 i jestem jaknajbzrdziej zadowilony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 do bbc20000: gdybyś posłuchał jak w Q3 działa połączenie A3D z EAXem to byś zmienił zdanie( pozycjonowanie dzwięku i pogłosy - dziwnie że bez tego ktoś gra w Q3) i tak jak pisał Yuri Vortex2 SQ2500 to jest extra karta ( i nie mam zamiaru jej zmieniać, choć to stara karta) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Sound Blaster 128PCI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Monster Sound MX300 rulz!!! A3d i EAX Do gier nadal jest najlepszy, najmniejsze obciazenie procka poziom sygnalu do szumu lepszy niz w Live! etc. Slayer: co do kart z Dolby 7.1 to przeciez juz sa, chocby Maya 7.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Hercules Fortissimo II Terratec 512i niestety wysłałem obie do testów i jadę na "czymś" z płyty :< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 ile posiadaczy szumblasterow :) Marketing jest dzwignia handlu czy jakos tak :) Szkoda ze w polsce dostac dobra karte to naprawde problem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Aureal Vortex2 SQ2500 extra karta tylko jak kupowałem swoją to nigdzie nie mogłem dostać i mam to co mam Czy moze Yuri to.. Piteq? :oops: .. -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 A ja mam Sound Blastera 16 P'n'P ISA :D I ma taki wzmacniacz, że by wam popaliło te wasze Live'y :wink: Nie ma to jak stare karty.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Monster Sound MX300 rulz!!! A3d i EAX Do gier nadal jest najlepszy, najmniejsze obciazenie procka poziom sygnalu do szumu lepszy niz w Live! etc. Slayer: co do kart z Dolby 7.1 to przeciez juz sa, chocby Maya 7.1 Wiem....ale czekam na odzew konkurencjii- ta karta jest dla mnie za słaba- za mało bajerów :lol: :lol: :lol: Wiesz, będę sprzęt jak będę sprzęt zmieniać, to chcę mieć full wypas. Dlatego czekam sobie już 3 lata :lol: i tak sobie czekam.... :roll: A wiecie, kiedyś był gdzieś artykół o głośnikach, to pisali, że najleprze doznania oferują te w kszałcie zwiniętej muszli no i oczywiście wzmacniacz lampowy 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 ta nie ma to ajk kupic wzmacniacz lampowy glosniki za kilka kafli i podpiac to do kompa :) litosci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 ,,choćby Maya"? 300 zł za to? Tak jakoś przejżałem jej specyfikację, to..się zawiodłem- słabizna!!! Specyfikacja dla kart za 50 zł prócz tego Dolby 7.1( SOFTWARE!!!!) Chwyt reklamowy i nic więcej :? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...