libero Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Wszystko zależy od podłączonego zestawu głośnikowego. Przy dobrym zestawie wyraźnie słychać ograniczenia w zakresie niskich tonów ( dobry zestaw to nie zestaw komputerowy tylko kolumny za min 2000 oraz subwoofer za 2500, przenoszący wg. pomiarów od 25, a nie wg. producenta !! )E tam do kompa starcza jakies zwyczejne glosniki zeby sluchac muzy w czasie pracy :) Bo robienie z kompa zestawu stereo albo kina domowego to nie porozumienie wedlug mnie ! ale nie wszystkich stac zeby miec to wszystko osobno :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Ja w myśl zadady duże jest lepsze zamiast kupowac kilka małych głośniczków podłączyłem jeden wielki, ma rozmiary ja pół mojej obudowy, i sprauje się nieźle. Niestety z sb 128 próbuje naśladować dźwięk przestrzenny i w filmach czasem mu nie wychodzi, poza tym jest spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Ja w myśl zadady duże jest lepsze zamiast kupowac kilka małych głośniczków podłączyłem jeden wielki, ma rozmiary ja pół mojej obudowy, i sprauje się nieźle. Niestety z sb 128 próbuje naśladować dźwięk przestrzenny i w filmach czasem mu nie wychodzi, poza tym jest spoko. Czy ja dobrze rozumiem ? jedziesz na 1 glosniku ? heh mono bylo modne dawno temu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 libero nie czepiaj sie, skoro chce techniksy to niech je zostawi cd-action? buhihihi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Wszystko zależy od podłączonego zestawu głośnikowego. Przy dobrym zestawie wyraźnie słychać ograniczenia w zakresie niskich tonów ( dobry zestaw to nie zestaw komputerowy tylko kolumny za min 2000 oraz subwoofer za 2500, przenoszący wg. pomiarów od 25, a nie wg. producenta !! )E tam do kompa starcza jakies zwyczejne glosniki zeby sluchac muzy w czasie pracy :) Bo robienie z kompa zestawu stereo albo kina domowego to nie porozumienie wedlug mnie ! ale nie wszystkich stac zeby miec to wszystko osobno :( Z robieniem zestawu stereo lub kina domowego to się zgadzam, ale rozpatrujemy tu różniece w dźwięku pomiędzy kartami, a jest ona słyszalna dopiero na lepszym sprzęcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 libero nie czepiaj sie, skoro chce techniksy to niech je zostawi cd-action? buhihihi Co sie czepiasz cdaction kupuje z przyzwyczajenia zeby miec jakis przeglad nowych gier :) ale pismo zrobilo sie mierne ! drogi itd. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Co sie czepiasz cdaction kupuje z przyzwyczajenia zeby miec jakis przeglad nowych gier :) ale pismo zrobilo sie mierne ! drogi itd. :( bede sie tak czepial :D :D :D az nie przyznasz ze cd-action zawsze bylo gowniane (aspirowalo do grona fuajnych gazet, hyhy) stosowali polityke duzo a gowna - stad takie rzesze fanow lecacych na ilosc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Co sie czepiasz cdaction kupuje z przyzwyczajenia zeby miec jakis przeglad nowych gier :) ale pismo zrobilo sie mierne ! drogi itd. :( bede sie tak czepial :D :D :D az nie przyznasz ze cd-action zawsze bylo gowniane (aspirowalo do grona fuajnych gazet, hyhy) stosowali polityke duzo a gowna - stad takie rzesze fanow lecacych na ilosc :) Ty mowisz o gazecie jakiejs-tam, ale ja przy okazji moze powiem o magazynie (o ktorym mowa byla wczesniej), jako, ze kupuje go od 5 lat, to chyba cos tam wiem. Nie przypominam sobie, zeby stawiali na "duzo a gowna". To jest magazyn o grach komputerowych - one w nim przewazaja i nie oczekuj, ze bedzie recenzowal sprzet audio jak magazyny o audio. Sprzet nie opisuja dla audiofili - tylko dla graczy. A dla gracza taki zestawik 4.1 czy 5.1 jest ok. Moze najpierw kup jakis ich numer (biedactwo, pewnie jestes zagubiony od kiedy znikl /recet/ss czy inny magazyn, ktory byl kiepski (no moze reset nie, ale sie nie sprzedawal), a pozniej sie wypowiadaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...