RUMUNaThLoNiX Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 hmm mam nero 5 i mam nagrywarke aopena i nie wykrawa mi jej skad moge sciagnac sterowniki czy jakies updaty ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Albo problem z Aspi, albo ta wersja nie obsługuje tej nagrywarki. www.nero.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Albo problem z Aspi, albo ta wersja nie obsługuje tej nagrywarki. www.nero.com hmm a jak nie bedzie to co mozna zrobic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Hell'ou! Jak to co - szukać innego Nero :lol: Update: Sorki za tego lol-a - nie no Radoha ma racje - nie każde Nero współpracuje z każdą nagrywarką - więc czsem warto spróbować innego oprogramowania. POZDRAWIAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 hmm a jak nie bedzie to co mozna zrobic ??Sciagnij sobie najnowsza wersje trial ze strony producenta Ahead i zobacz czy ta wersja obsluguje Twoja nagrywarke. Jesli nie bedzie to sproboj z innym programem do nagrywania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Instalowales Nero z oryginalnego CD? Bycmoze masz wersje Bundled dedykowana dla nagrywarki innej firmy i dlatego nie chce wykorzystac twojej. W takim przypadku moze pomoc reczna zmiana numeru seryjnego programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...