friter Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Witam, Mam do Was ogromną proźbe. Mam zamiar w najbliższych kilku dniach kupić sobie głośniki (pod choinke :D). Do tej pory działałem na głośnikach 2.1 Samsunga, jednak teraz zminiłem kartę muzycznąi chciałbym kupić głosniki 5.1. Głośników używam głównie do słuchania muzy (tekno :P), wiec zalezy mi na dosc duzej glośnosci i dobrym, glebokim bassie. Nie chciabym za duzo wydawac i w tym przediale cenowym najatrakcyjniejsze wydają sie być głosniki Creativa Desktop Inspire T5400 5.1, oto link http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=7330&sid=1 Głośniki kosztuaj 450zl, a laczna moc zestawu wynosi 74W. Czy jest ktos moze w posiadaniu tych głosnikow ? Czy warto je kupic, czy moze lepiej bylo by kupic cos innego. Prosze o opinie. Zgory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Ja jestem zadowolony z Creativa. Ma super basy, a moc mi wystarcza. Dają bardzo dobry, czysty dzwięk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQueen Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Ja proponuje ten zestaw co ja mam Inspire 6700, jest w podobnej cenie co 5100 a moc basu jest duzo większa (22W), 5100 ma chyba 17W. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
friter Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 to jest zestawik T5400 - moc głośnika basowego to rowniez 22 W, wiec chbya pozostane przy tym, satelitki maja Twitery :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQueen Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Twiterami sie zabardzo nie sugeruj, tu masz tesy Inspire 6700, 7700 (właśnie te z tweeterami) i Logitech X-620: http://twojepc.pl/artykuly.php?id=x-620_c6700_c7700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Ja mam 5300 i są super, a znajomy ma ten model, który chcesz kupić i są lepsze od moich. Jedyną ich wadą są krótkie kable. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
friter Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Ispider, jaki model glosnikow Creativa posiadasz ?? Czy moze ten ktory mam zamiar kupic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Ja mam te 5400 i powiem ze do filmów i gier są akurat, bass bardzo mocny. Jezeli lubisz słuchać muzy na cały regulator to niestety ten zestawik według mnie ma za słabe satelity. Jak rozkrecisz mocno to dźwięk nie jest już super czysty;) , ale charczenia żadnego nie słychać. Podsumowując to zamienił bym ten zestaw jedynie na Logitecha Z640 (podobno mocniejszy) ale ten jest juz droższy, więc chyba ten Creative jest dobrym wyborem, oczywiście wdług mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...