Next Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Witam wszystkich, jestem po raz pierwszy w tej kopalni wiedzy , trochę już pokopałem w postach, ale chciałbym znać waszą opinię o mojej przyszłej maszynie. Próbuję znaleźć coś optymalnego pomiędzy osiągami a kasą , którą posiadam , jak na razie to wygląda jak poniżej. o reszcie nie wspominam , bo już posiadam w starym kompie. Abit NF7 v 2.0 AMD Athlon XP 2500+ Barton 2x256 MB DDR 400 Kingston Samsung SP 160 GB 1614N Pioneer DVD 120S Karta: Geforce3 Ti-200 albo Geforce FX 5200 Pixelviev( generalnie karta do max 400 zeta) Obudowa i zasilacz : Nie mam zielonego pojęcia , może coś doradzicie? Będę bardzo wdzięczny za wszelkie wskazówki i opinie, nie mam za dużo doświadczenia w tej dziedzinie ale chciałbym oczywiście uzyskać jak najwięcej za jak najmniej. Sorki jeśli szybko nie będę odpowiadał ale człowiek czasem musi pracować :D , pozdrawiam wszystkich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 ja bym zmienił pamieci na TwinMos pc400 2x256mb Dual jesli chcesz, jesli nie to wez 512mb pc400 twinmos. Grafa gf3ti ok, ale moze zastanow sie nad hercules 9100 64mb. Obudowa moze byc zwykla codegen chociazby, ale zasilacz odrazu wywal i kup conajmniej chieftec 360W. To tyle moich uwag. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 zapraszam do przyklejonego posta na gorze strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...