RaF Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 mam problem z dziwekowka na Epoxie 8RDA+ rev 1.1 z glosnikow dochodzi delikatne pierdzenie spotkal sie ktos z tym ?? stery to 3.13 system win 2k wina na pewno lezy po stronie plyty bo jak podlacze glosniki do walkmana to nie ma tego dzwieku co jest wina sterow czy walnieta dzwiekowka ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Nie wrzucaj wiecej fasoli do FDD :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Fdd juz od roku nie mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 A wycisz dla pewności wszystkie line-in, o ile tego nei zrobiłeś dotąd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 mam problem z dziwekowka na Epoxie 8RDA+ rev 1.1 z glosnikow dochodzi delikatne pierdzenie spotkal sie ktos z tym ?? stery to 3.13 system win 2k wina na pewno lezy po stronie plyty bo jak podlacze glosniki do walkmana to nie ma tego dzwieku co jest wina sterow czy walnieta dzwiekowka ?? Mialem to samo (pierdzenie glosnikow :D ) tylko ze na abicie i oprocz tego jeden glosnik mi nie grał czasami. Musialem wyjac jacka, wlozyc ponownie i dzialalo. Sprobuj stery 2.45, u mnie pomoglo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQueen Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Dokładnie u mnie to samo, pierdzenia nie ma tylko na sterach 2.45, na każdych innych (łącznie z 3,13) występuje to denne zjawisko 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 to pewnie wina tych sterow 3.13 ! ja mialem / przetestowalem / wyje****m :) wrocilem do starszych ! widzialem tez ze inni mieli problemy z tymi sterami ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 JA tez mialem problemy z tymi nowymi sterami, wystepowalo "pierdzenie" :D Wrocilem do: 2.03 i wszystko smiga jak powinno :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 raf sprobuj na tych http://www2.driverguide.com/uploads/upload...ds23/11585.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...