wampir Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Temat zabardzo nie przekazuje problemu ktory spedza mi sen z powiek Mianowicie dzisiaj po zmianie partycji , instalacji swiezego xp i sciagnieciu 5gb danych od kumpla sprzet chodzil jak najbardziej wporzadku natomiast gdy sprobowalem sciganac film przez ODC od goscia z innego akademika w czasie sciagania zaczel mi skakac kursor . Sprawdzilem uzycie procesora i widac nastepujace piki 0% , 60% 0% , 60% i tak do osranej smierci dopoki nie odepne kabel z sieci :((( Co jest grane ??? ktos mnie atakuje przez siec ??? Nie znam sie na tym wiec co to moze byc ???Dodam ze sieciowke mam zintegrowana z mobo i jak dotad sisywala sie idealnie . Chcialem zaobserwowac tez co to za proces tak zuzywa niestety w zakladce wydajnosci wszystko jest OK . Nie potrafie tego wytlumaczyc :(( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 PIO ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Problem wystepuje tylko wtedy gdy mam podpiety kabel do sieci , gdy go odpinam komp chodzi normalnie. Ratujcie bo juz 2x system instalowalem i znowu to samo :((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Czlowieku! Koles Cie poprostu pyta, jaki Proces ID ma ten proces, ktory ma te 60%?? Jak sie nazywa ten proces, jaki ma UID i PID (pod XP jest uzytkownik i priorytet jeszcze chyba)... Bez tego dalej nie ruszymy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Problem znikl po clear cmosie , reinstalu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...