Gość hydro2 Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Slyszal ktos cos o tym?? Widzialem screeny bardzo fajna gierka,wiem ze juz jest do sciagniecia,jak ktos bedzie mial to prosze dac znac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Slyszal ktos cos o tym?? Widzialem screeny bardzo fajna gierka,wiem ze juz jest do sciagniecia,jak ktos bedzie mial to prosze dac znac :)Gierka spoko, ale po kilku zacząłem się zastanawiać czy przypadkiem nie jestem na nią za stary... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 wlasnie ją instaluje,ale dzieki :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Link do jakiegos info dajcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...