cinucha1 Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 czy przy temperaturze ok. 55st bartek powinien byc niestabilny? moj gdy zblizy sie to tej temperaturki to wywala gry :( . co jest grane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 czy przy temperaturze ok. 55st bartek powinien byc niestabilny? moj gdy zblizy sie to tej temperaturki to wywala gry :( . co jest grane? to musialbys sie spytac samego procesora ... torture przechodzi ? (ile?) skoro wywala z gier to podnies mu napiecie - skoro temp. przy tym za wyska to zmien chlodzenie ... az tak ciezko dojsc do tego zeby temat zakladac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridista Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Mój chodzi stabilnie nawet przy 70 stopni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 U mnie przy 60 stopniach jak mi padl wiatrak zalmanowski nic sie nie dzialo. Kaplem sie dopiero po 2 dniach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonoj Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Jak dla mnie to sa dwie mozliwosci: -> Masz wiecej niz 55 stopni -> Masz cos nie tak z napieciem na procu (moze za wysokie, bo gdyby bylo za niskie to by sie za bardzo nie grzal) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORSZCZACHA Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Czy PC się wyłącza czy tylko wyskakują gry. Bo jak wyskakują gry to to jest broblem timingów pamięci a nie procka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Procka zostaw w spokoju. Na bank coś nie tak z pamięciami : albo za niskie timingi, albo za duże taktowanie, albo za małe napięcie pamięci. Sprawdź Memtestem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORSZCZACHA Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Widząć że masz procek 222x10 a pamięci puszczone na 444 to musisz albo zwiększyć napięcie albo zwiększyć timingi pamięci [ zrobić np z PIĘCIU SIEDEM itp] tak jak proponuje HANU a gdyby i to nie pomogło to zmniejszyć FSB procka , ponieważ za przetaktowaniem szyny FSB poszło przetaktowanie pamięci i właśnie tu jest problem, bo pamięci nie wytrzymują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQueen Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Mój chodzi stabilnie nawet przy 70 stopni :) No to gratuluje, zobaczymy jak długo pochodzi 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...